Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy nő meddő lombikkal sem...

Ha egy nő meddő lombikkal sem lehet gyermeke?

Figyelt kérdés
2014. dec. 24. 17:28
 1/3 anonim ***** válasza:
2014. dec. 24. 17:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet gyereke.
2014. dec. 24. 18:07
 3/3 anonim ***** válasza:

mit jelent a meddő? miért meddő?

Nekem azt mondták pl, hog ymeddő vagyok, mert van túlsúlyom és inzulinrezisztenciám van, nincs vérzésem, csak nagyon nagyon ritkán és hiába fogytam le, nem oldődott meg semmi ezekből. Aztán egyszer más miatt megnézték a Dvitamin szintemet, nagyon alacsony volt, nagy dózisban szedették velem és a babánk ho,, spontén összejött kb fél év múlva. A második már az első próbálkozós hónapban + 35 napos ciklusaim lettek. Szóval ez a meddőség így önmagában kevés, de ha nincs valakinek petefészke, és méhe, azért meddő, akkor abból lombikkal sem lesz saját baba sajnos.

2014. dec. 27. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!