Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha valamelyik...

Mit szólnál, ha valamelyik rokonod fittyet hányna a nevelési elveidre?

Figyelt kérdés
Tegnap az egyik nagynéném vigyázott a gyerekekre, mert a férjemmel el kellett utaznunk. Csak egy napról és egy éjszakáról volt szó, de már megbántuk, hogy nem anyukámat vagy anyósomat kértem meg kivételesen. Kisfiam napja fenekeléssel indult, mert be mert éjjel pisilni, egyik lányom pedig nem állhatott fel az asztaltól - hiába nem ízlett neki az ebéd -, ameddig meg nem ette. Megkóstolta az ételt, nem az volt, hogy csak úgy eldöntötte, hogy nem eszik. Másik lányom szerint majdnem hányt az unfortól. Férjem nagyon fel van háborodva, pedig békés, nyugodt ember alap járaton. Azt mondta, hogy soha többé nem akarja nálunk látni ezt a nőt. Ha rokonom, ha nem. Engem is meglepett nagynéném, nem így emlékeztem rá. Nagynéném szerint mi nem vagyunk elég szigorúak. Mi nem a tenyerünkel nevelünk, hanem igyekszünk példát mutatni és mindent megbeszélni. Nem a középkorban élünk.
2019. nov. 3. 05:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ez kamu. Nem hiszem, hogy nem tudod hogy bánik/bánt a saját gyerekeivel, hiszen a rokonod. Ha meg soha nem jártatok össze, mindegy lett volna ha egy idegent kérsz meg.
2019. nov. 3. 08:28
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

Azt mondta majd ő megfőz, ne fáradjak.

Én meg akkor is inkább fáradok. A gyerekeknek idegen, Nem ismeri a neveléseteket, nem ismeri a gyerekeket, az ízlésüket, semmit. De szuper, hogy a konyhádban legalább feltalálta magát.

2019. nov. 3. 08:34
 13/16 anonim ***** válasza:
65%
Azon csodálkozom, hogy csak a férjed van kiakadva. Én biztos, hogy elküldtem volna a k anyjába. Mi az, hogy lusta felkelni WCre?
2019. nov. 3. 09:30
 14/16 A kérdező kommentje:
Én is ki vagyok akadva. Gyerek koromban voltam náluk, ekkor nem ilyen volt. Anyukám sem ilyen, az ő tesója. Legközelebb megbízhatóbb rokonnak szólunk.
2019. nov. 3. 15:08
 15/16 anonim ***** válasza:
95%

Azért ez nagyon durva. Kb el se tudok ilyet képzelni, hogy egy rokon elfenekelje a gyerekemet, bármit csinált is, ráadásul ilyenért h éjjel bepisilt... Basszus. Az hagyján h nem ért egyet a ti nevelési elveitekkel, de nincs joga büntetni őket ilyen súlyosan egy egy napos bébiszittelés során. Máskor ne egy ilyen szipirtyóra bízzátok a gyerekeket inkább, hanem olyan valakire aki normális...

Mondjuk az ebédet lehetett volna előre egyeztetni h olyan legyen amit szeretnek is, de ez a történtek fényében szinte mellékes.

Én jól megmondanám nagynénémnek a véleményem hogy ezt hogy képzelte és soha többet az életben nem keresném.

2019. nov. 3. 19:06
 16/16 anonim ***** válasza:
86%
Azért ha te magad egy gyakorlatilag ismeretlen valakire bízod a gyerekedet, akkor magadat is hibáztathatod, legalább annyira hibás vagy!
2019. nov. 3. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!