Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Követitek valamelyik youtubeos...

Követitek valamelyik youtubeos anyukát?

Figyelt kérdés

Ha igen, kit?

Nem nagyon szeretek ilyesmiket nézni, de néha el lennék vele 15-20 perceket. De eddig akármelyik videósnak megnéztem a videóit nem igazán jött be, mind ilyen túljátszásnak tűnik nekem. Olyat keresnek, ahol kicsit őszintébb mindennapokat láthatunk.

2019. okt. 28. 11:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
42%
Ha igazán őszintén akarsz, akkor nézd meg Vekszi-t :D
2019. okt. 28. 11:43
 2/19 anonim ***** válasza:
22%

Hát épp ezt akartam én is írni :D

De komolyabbra fordítva a szót:

anyai igazságok

Szerintem őt nézd meg, ő abszolút nem megjátszós és teljesen normális.

2019. okt. 28. 11:45
 3/19 anonim ***** válasza:
15%
Nem.
2019. okt. 28. 11:46
 4/19 anonim ***** válasza:
60%
Thegreensophia az egyetlen, akit követek.
2019. okt. 28. 11:47
 5/19 anonim ***** válasza:
73%

Nem, inkább nézek valamilyen sorozatot vagy olvasok, podcastezek.

Szerintem időpazarlás a YouTube és idegesítő a sok termék elhelyezés, de kinek mi

2019. okt. 28. 11:51
 6/19 anonim ***** válasza:
20%
Csak anyukás érdekel? Más téma nem?
2019. okt. 28. 11:53
 7/19 A kérdező kommentje:

Más most nem.

Főzősöket, sütősöket nézni nem szeretem, csak csinálni.

Amúgy általában Investigaton Discoveryt nézek amikor csak van időm, főzés közben, takarítás közben stb. mást nem szoktam, sorozatokat/filmeket sem szeretem különösebben. Olvasni is Zabhegyező és hasonló témájú könyveket szoktam csak, néha jó lenne ebből a sötét világból kikerülnöm és valami limonádét nézni :D De nem visz rá a lélek, hogy egy másfél órás filmet vagy sorozatot megnézzek (kivéve a Chernobyl sorozat, azt kétszer végignéztem már) de amúgy filmre sorozatra nincs türelmem, azért akarok valami ilyet ami rövid, vagy lehet nézni beletekergetve stb csak hogy néha kikapcsolja az agyam.

2019. okt. 28. 12:08
 8/19 A kérdező kommentje:

Most fejeztem be Stephen King- A kívülálló című könyvét párhuzamosan Gillian Flynn Holtodiglan-jával és Richard Flanagan- Egy tenyér, ha tapsol-jával.

Mellette végig néztem másodjára a Chernobylt, és mellé minden este az ID.. Mostmár kicsit sok ez az agyamnak érzem, kell valami lazább dolog neki, ezért keresek ilyet.

2019. okt. 28. 12:15
 9/19 anonim ***** válasza:
66%
Én Örökkékékazég Bettiéket nézem, meg Glamify Krisztát, 2 pici gyerekkel vannak mindketten.
2019. okt. 28. 12:18
 10/19 anonim ***** válasza:
92%
Igen néztem... aztán rájöttem hogy nem kéne.. Tucsi Dobó Ági KoviRami és társai csak a rongyrázást csináljak.Magyarorszag 90%a nem ezen az életszínvonalon el, szerencsétlen anyukák csorgatják a nyálukat a megjátszott kis életükre. Ők pedig tolnak mindent az arcodba pofátlan autó, lakás ház, nyaralás.. az emberek nagyresze meg robotol egész életében.. élni nincs ideje.
2019. okt. 28. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!