Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Követitek valamelyik youtubeos...

Követitek valamelyik youtubeos anyukát?

Figyelt kérdés

Ha igen, kit?

Nem nagyon szeretek ilyesmiket nézni, de néha el lennék vele 15-20 perceket. De eddig akármelyik videósnak megnéztem a videóit nem igazán jött be, mind ilyen túljátszásnak tűnik nekem. Olyat keresnek, ahol kicsit őszintébb mindennapokat láthatunk.

2019. okt. 28. 11:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Én senkit nem követek, nem is tervezem, de érdekel (és tényleg), hogy aki nézi őket, miért teszi. Valóban érdekel, mert engem hidegen hagyna, ha most lenne kicsi a lányom, akkor is. de szeretném tudni, mást mi motivál, simán lehet, hogy olyan, amire én nem is gondolok :)
2019. okt. 28. 13:08
 12/19 A kérdező kommentje:
Engem pl az motivál rá, amit 2-3al feljebb leírtam.
2019. okt. 28. 13:38
 13/19 anonim ***** válasza:
87%

10# teljesen igazad van. Az egész közösségi média erről szól a legtöbb celeb anyuka részéről. Tökéletes test, smink szülés után pár órával meg mindig rendben van otthon a palota, szép kocsi, étterem, külföldi utazások stb.. Háttérben takarítónő, bébicsősz.

Közben meg egy átlag anyuka nagyon nem ezen a színvonalon él és szarul érzi magát, hozzájuk méri magát. :(

Ha tudsz angolul, több értelmes YouTube csatorna van. Magyarok közt nem sok jó van, idővel mind elszáll magától.

2019. okt. 28. 13:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha angol jöhet, akkor a Life with Beans csatornát ajánlom. Ausztrál család 7; 6; 5; 4; 4; 4 éves gyerekekkel, de kB 2016 óta csináljak van ahol meg kisebbek.

Vannak dolgaik amikkel én személy szerint nem értek egyet de összeségbe véve példaértékű, ahogy nevelik a gyerekeket.

Szerintem nem megy folyton a rongyrazas, sok játékuk van, de ennyi gyerek ha csak egyet kap minden alkalomra is, az temérdek mennyiségű lesz az évek alatt. De pl ruhákat a kisebbek mindig megöroklik a nagyoktol, van ami a legnagyobbé volt és még a legkisebb is hordta. Mennék néha programokra de azok se luxus utazások. Inkább ilyen lego kiállítás, múzeum a nagyokkal, stb de általában csak jatszotereznek.

2019. okt. 28. 14:02
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Jennieland01. Amerikából költözött Magyarországra és szerintem nagyon aranyos akcentusa van:). Nem megjátszós a valóságot mutatja
2019. okt. 28. 15:01
 16/19 anonim ***** válasza:
84%
11es en azert nezem, mert jo jatek/konyv ajanlokat csinal, akit kovetek.
2019. okt. 28. 15:12
 17/19 anonim ***** válasza:
69%
Szabó Kittit szoktam nézni, de ő nem csak anyukás videókat tölt fel.
2019. okt. 28. 16:58
 18/19 anonim ***** válasza:
67%
Nézd a Vekszit 😀
2019. okt. 28. 17:31
 19/19 anonim ***** válasza:
64%
Ráskó Eszter
2019. okt. 28. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!