Követitek valamelyik youtubeos anyukát?
Ha igen, kit?
Nem nagyon szeretek ilyesmiket nézni, de néha el lennék vele 15-20 perceket. De eddig akármelyik videósnak megnéztem a videóit nem igazán jött be, mind ilyen túljátszásnak tűnik nekem. Olyat keresnek, ahol kicsit őszintébb mindennapokat láthatunk.
10# teljesen igazad van. Az egész közösségi média erről szól a legtöbb celeb anyuka részéről. Tökéletes test, smink szülés után pár órával meg mindig rendben van otthon a palota, szép kocsi, étterem, külföldi utazások stb.. Háttérben takarítónő, bébicsősz.
Közben meg egy átlag anyuka nagyon nem ezen a színvonalon él és szarul érzi magát, hozzájuk méri magát. :(
Ha tudsz angolul, több értelmes YouTube csatorna van. Magyarok közt nem sok jó van, idővel mind elszáll magától.
Ha angol jöhet, akkor a Life with Beans csatornát ajánlom. Ausztrál család 7; 6; 5; 4; 4; 4 éves gyerekekkel, de kB 2016 óta csináljak van ahol meg kisebbek.
Vannak dolgaik amikkel én személy szerint nem értek egyet de összeségbe véve példaértékű, ahogy nevelik a gyerekeket.
Szerintem nem megy folyton a rongyrazas, sok játékuk van, de ennyi gyerek ha csak egyet kap minden alkalomra is, az temérdek mennyiségű lesz az évek alatt. De pl ruhákat a kisebbek mindig megöroklik a nagyoktol, van ami a legnagyobbé volt és még a legkisebb is hordta. Mennék néha programokra de azok se luxus utazások. Inkább ilyen lego kiállítás, múzeum a nagyokkal, stb de általában csak jatszotereznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!