Meghalt egy 6 éves kislány, mosf mondták a hirekbe. Az anyja mosolyogva, nevetve (! ) Nyilatkozott erről. Csak számomra bicskanyitogató?
Figyelt kérdés
Ugy beszelt a sajat lanya halalarol mintha valami vidam dolgorol nyilatkozna.. szamomra ez undorito..2019. nov. 2. 19:30
12/12 Arnold901005 válasza:
A látszat csal! Nyilván kínjában mosolygott, nem jókedvében.
Anyám 8 éve halt meg és emlékszem, hogy úgy lesokkolódtam, hogy látszólag közömbösen vigasztaltam a húgomat, meg apámat és csak később, otthon törtem össze. A temetésén én is elvigyorodtam, önkéntelenül és kínomban, mert meghülyültek az érzelmeim. Utána meg sírvafakadtam, ahogy "illik".
Ne ítélj a felszín alapján!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!