Anyukák, ti nem szoktatok másik anyukákra irigykedni?
Ettől nem lesz neked könnyebb.
Azt nézd, hogy te hogyan tudod megoldani, hogy neked könnyebb legyen! Nem csak nagyszülői segítség van a világon. Bébiszitter, barátnők, más babás ismerősök, egyéb rokonok, unokatesók, csana, stb.
Persze, hogy éreztem. Bár én nem ilyen jelleggel. Nagyon nagyon sokat híztam, vizesedtem az első terhességemmel. Sok munkám volt benne, hogy minden lemenjen. Nah amikor meglátom, hogy egy 40kgos nő ugyan olyan csinos szülés után 1hónappal mint előtte megfordul a fejemben, hogy.... 😀
Ezen kívül még egyszer éreztem ezt. Én baromi sokat vajúdtam, persze a vége császár. A barátnőm közli, hogy 3 óra alatt megvolt és mekkora csoda a sima szülés és huuuuu meg haaa... Nah ezen is kiborultam. Persze az ember ilyenkor tudja, hogy nekem attól se jobb se rosszabb, ha ő is császáros lett volna, de attól még bizony átfutott rajtam egy "miért"?.
Igen :(
Két (túlzás nélkül mondhatom) halálközeli élménnyel lettek meg a gyerekeim, a testemnek annyi, irgalmatlan sok meló lesz mire úgy-ahogy összeszedem magam, de sosem leszek már a régi. Egyetlen ismerősöm sincs, akin kívülről, fizikailag meglátszana, hogy szült. Tudok kapcsolódni a 2-eshez: nekem nem lenne jobb attól, hogy ő is szenvedett volna, de annyira szr érzés, hogy így jártam, hogy irigylek mindenkit, aki simán megúszta. :(
Igen. Irigylek mindenkit aki nagy pocakkal végig tud vinni egy egészséges terhességet mert nekem nem sikerült.
De rám is lehet irigykedni, mert bár idő előtt szültem, a fiam jól van. Sokan nem ilyen szerencsések.
Szóval irigykedni egy bizonyos fokig szerintem természetes és nincs benne szégyellni való. Akkor van baj ha ez az érzés már átlép egy határt.
Az irigykedés nem jó társ. De! Én azokra az anyukákra vagyok irigy, akik 2-3 gyerek után annyi kilók, mint én szülés előtt sem voltam.😂😂 Nem rosszindulatúan, de mindig megjegyzem magamban mikor látok ilyen nőt, hogy b@sszus, én ennyivel születtem, nemhogy gyerekek után nézzek ki így😂
Viszont én meg most fogytam 33 kilót, úgyhogy kicsit visszavettem😅
Persze h én is irigy vagyok olykor.
Nekünk sincs segítség. És én is irigylem azokat akiknek van ahov) egy kicsit "lepasszolhstják" a gyerekeket.
De ilyenkor büszke is vagyok magunkra. H így is megoldjuk. És boldogok vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!