Megmondjam a másik kislány apjának hogy érzek vagy
inkább kussoljak a békéért?
Figyelt kérdés
Péntek óta várta a kislányom az osztálytársnőjét (8 évesek) hogy átjöjjön a kerti partira amit megbeszéltünk az apjával. Du 2-re volt az idő. Reggel óta várta őt a lányom és 2-től kb minden 5 percben kérdezte mikor jön már? Mondtam neki már mindjárt itt lesz tuti! Majd 5-kor rámírt az apa hogy ne haragudjak de dolgozik. Ennyi. Lányom 5-ig tök szomorú volt mikor mondtam neki hogy a barátnőd nem fog jönni... Sajnáltam a lányom mert nagyon készült, sütöttünk stb...
Szeretném megmondani az apukának hogy írhatott volna a megbeszélt időpont előtt hogy tudjuk a lánya nem tud jönni és nem telt volna szomorkodással a napunk.. Férjem azt mondja ne szóljak mert rossz lesz a vége. Inkább tegyek úgy mintha mi sem történt volna. Ti mit gondoltok? Mit mondanátok az apának?
Ha jónak tartod akkor finoman elmondhatnad, hogy mennyire sokat keszultetek és, hogy bántott, hogy nem szólt időben. Megkerheted, hogy legközelebb jelezzen előbb. Így letudjátok tisztázni.
2019. jún. 3. 23:25
2/13 anonim válasza:
En szolnek az apukanak, h ez nem volt vmi szep, bar ezt meg frissen, azonnal kellett volna megtenni...igy utolag mar fura.
2019. jún. 3. 23:37
3/13 anonim válasza:
Nem azert nem jött mert dolgozott. Vagy rlfelejtették, vagy nem akartak menni.
2019. jún. 3. 23:40
4/13 anonim válasza:
Ha legkozelebb szobakerul, hogy jonnenek, inkabb menjetek ti, vagy kerd meg, hogy meg a talalkozas elott jelezze, ha megsem jo, mert megerted, hogy dolgoznia kellett, nem latta, meddig tart, de multkor is nagyon keszultetek, es vartatok oket egesz delutan.
2019. jún. 4. 00:00
5/13 anonim válasza:
4-es vagyok, amugy a 3-assal ertek egyet, ez a dolgozott eleg kamunak hangzik, akkor szolhatott volna, szerintem is inkabb elfelejtettek.
2019. jún. 4. 00:01
6/13 anonim válasza:
Én szóvá tettem volna akkor amikor írt, hogy illett volna időben jelezni ha mégsem tudnak jönni.
Kevés olyan dolog van ami annyira idegesít, mint amikor a másik az időmmel szórakozik.
2019. jún. 4. 00:03
7/13 anonim válasza:
Te is rákérdezhettel volna kb. fél 3kor, hogy jönnek-e vagy sem. Esetleg felajánlhattad volna, hogy elmentek érte, ha Apuka nem ér rá. 8 éves gyerek gondolom a környékről jött volna.
Máskor kommunikáljatok jobban!
Ha osztálytarsak, akkor beszéljetek meg egy alkalmat, amikor ti viszitek haza a kislányt, magatokhoz, majd később haza. Ez működni szokott.
2019. jún. 4. 06:24
8/13 anonim válasza:
Eleve nem értem, hogy 2kor miért nem hívtad fel apukát, hogy merre járnak, jönnek-e.
Azért írt smst és nem hívott, mert nem akart magyarázkodni.
2019. jún. 4. 06:38
9/13 A kérdező kommentje:
Azt mindig is tudtuk hogy dolgozni fog aznap mert előre megmondta, tehát ez nem mentség. Mindig dolgozik de a munkából el-el szokott jönni hogy a lányát ide-oda vigye mindig... Inkább szerintem is az lehet hogy vagy elfelejtette bár előző nap délután még beszéltünk róla... vagy valami más. Majd megkérdezi a lányom a kislánytól ma a suliban... a gyerekek nem hazudnak...
2019. jún. 4. 08:57
10/13 anonim válasza:
Ilyenkor te is nyugodtan racsoroghetsz amugy, van ilyen, hogy az ember elfelejti. Majd meselj, mit mondott a kislany.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!