Egy hermafroditának milyen nevet lehet adni?
Figyelt kérdés
Tegyük fel születne egy igazi emberi hermafrodita, akár génsebészeti beavatkozás közreműködésével, milyen nevet illik neki adni?
Aki nem emlékezne az adott biológia órára, annak egy kis hint: a hermafrodita olyan élőlény - többnyire emlős - mely egyszerre rendelkezik a hímre és a nőstényre is jellemző működőképes ivarszervekkel.
2019. okt. 31. 22:55
12/12 anonim válasza:
Nekem a legkozelebbi baratom hermafrodita . Igazábol én nem is sejtettem róla amig el nem mondta, őt lányként nevelték és lány neve is van. A születésekor döntötték el , hogy lánynak nevelik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!