Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kislány nevet írnátok nekem?

Kislány nevet írnátok nekem?

Figyelt kérdés
Kisfiúnk neve Noel, hugi érkezik:) Szeretnék olyan nevet, aminek hasonló a csengése. Olvastam hogy van már olyan kislány név hogy Noella, de nekem ez már így sok :) Gondolkodtam Odett-en, de erről lebeszéltek. Tippeket szívesen fogadok :)
2019. okt. 31. 09:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Muszáj rímelő név?
2019. okt. 31. 09:41
 2/14 A kérdező kommentje:
Az lenne a legjobb de nem, nem muszáj :)
2019. okt. 31. 09:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon hasonlót akarsz, szerintem a Noa szép név. Nálunk csak a kezdőbetű azonos, meg a stílus, így azért jelentősen bővül a kör. 😊
2019. okt. 31. 10:14
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
Noel-Annabell
2019. okt. 31. 10:17
 5/14 anonim ***** válasza:
62%

Nehéz feladat, én is névkeresési fázisban vagyok, átnyálaztam az egész MTA oldalát, de el végződéssel tényleg csak az Annabell van :D úgyhogy rímelőt aligha fogtok egyebet találni.

Nagyon tré rímeléssel, de Violet, Mirabell, Ráhel, Lilien, Lilibell, Lizabell

Én inkább azon a vonalon indulnék el, hogy a Noel francia eredetű, karácsony, karácsonykor született a jelentése, így keresnék "hasonlót".

A mi kislányunk pl karácsony másnapján született, így gondolkoztunk, hogy Noella lesz, végül Esztella nevet kapta, ez is "karácsonyi" .

2019. okt. 31. 10:57
 6/14 anonim ***** válasza:
63%
Nekem tetszik az Odett, miért beszéltek le erről?
2019. okt. 31. 11:27
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek :)

#5 igazad van, köszönöm a tippet 😊

#6 Konkrét azt mondták rá, hogy jobban el tudnán képzelni egy kutya nevének. Nem válaszoltam rá, csak elkönyveltem hogy valoszinuleg másik név lesz a befutó :)

2019. okt. 31. 11:43
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az Odette név Csajkovszkijnak A hattyúk tava balettjének a főszereplője. Ha valaki kutyanévnek veszi, az műveletlen. Műveletlen emberekre pedig ne hallgass.
2019. okt. 31. 12:13
 9/14 anonim ***** válasza:
Na ezt jól megfogalmaztam, utolsó vagyok :D Szóval az Odett szép név, Odette volt a főszeretlője a balettnek amit említettem.
2019. okt. 31. 12:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Léna, Lea, Noémi, Nóra, Norina
2019. okt. 31. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!