Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kislány nevet írnátok nekem?

Kislány nevet írnátok nekem?

Figyelt kérdés
Kisfiúnk neve Noel, hugi érkezik:) Szeretnék olyan nevet, aminek hasonló a csengése. Olvastam hogy van már olyan kislány név hogy Noella, de nekem ez már így sok :) Gondolkodtam Odett-en, de erről lebeszéltek. Tippeket szívesen fogadok :)
2019. okt. 31. 09:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

[link]

Itt tudod állítani, hogy ugyanaz a magánhangzó legyen stb...

2019. okt. 31. 12:54
 12/14 anonim ***** válasza:
75%
Leona. Az majdnem ugyanaz, csak fordítva. :)
2019. okt. 31. 13:45
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Mindenkinek a hasznos válaszokat! Szuperek vagytok, ment a zöld kezecske! 😊
2019. okt. 31. 15:14
 14/14 anonim ***** válasza:
78%

Keresztlányom Odett,szerintem nagyon szép név,Odinak becézzük:)

Noelhez hasonló lehet a Leona vagy Noa.Bar nekem nem tetszenek.Amit az egyik válaszoló irt,Noel-Annabell,szerintem nagyon jól hnagzik igy együtt.De en adnám A Lilient is,mert igy vannak benne azonos betuk. Rímelő névből a Kolett es Kozett jut meg eszembe.

2019. okt. 31. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!