Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy 15 hónapos baba maga viszi a szemetesbe a pelenkàját?

Figyelt kérdés
Az anyukája megmutatta neki,hová kell dobni a használt pelenkát,azóta a kisfiú maga szeretné kidobni. Én,a nagymama,ezt nem engedem neki,nem tartom jónak,hogy a pelenkát fogdossa. Szerintetek rendben van ez,és en gondolom rosszul?
2019. okt. 23. 20:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Én még külön örülök is, ha segíteni akar. Ne törjük már le az ilyetén ambícióit már ennyi idősen. Aztán az ilyen gyerekekből lesz az a férj, aki a sört is az asszonnyal bontatja ki.

Az én fiam is sokszor jön, hogy “segít anyának”. Mindig keresek lehetőséget, hogy segíthessen. Megkavarja a levest, elmosogat pár nem törékeny tálat, segít ki csavarni a felmosót, porszívóz vagy épp ezt azt kidob a kukába.

Ha te nem engeded oké, de az anyja kompetenciáját ilyen módon kétségbe vonni nem szép dolog. Az indíték tök mellékes.

2019. okt. 24. 03:52
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rosszul teszed! Meg ez a homokozos dolog. Rosszul vagyok ha ilyet latok h jaj ne menj bele mert megeszi jaj koszos lesz. Igy nevelesz egy szorongo anyamasszony katonajat aki 30 evesen sem kepes egy teat fozni. Es ne kerdojelezd meg amit az anyuka mond mert egyebkent nagyon klasszul csinalja!
2019. okt. 24. 13:20
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez még a kevésbé rossz következmény, amit 22-es leírt. Sokkal nagyobb baj, hogy ha steril burokban neveled a gyereket, nem erősödik meg az immunrendszere. A sok autoimmun betegség, allergiák, érzékenységek is emiatt vannak.
2019. okt. 24. 22:31
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Semmi ciki nincs benne ha a gyermek ennyi idősen önálló. Azt sem szégyen ha éjszakai pelenkára szoruló óvodás gyermek, esti fürdése után maga veszi elő a szekrényből a pelenkáját és a testvérei pelenkáját is.

Youtube videon pedig láttam, hogy egy 23 hónapos gyermek a megszáradt saját mosható pelenkáit, és a 6 hónapos testvérének a mosható pelenkáit a lavórba rakta amit az anyja leszedett mosás után szárazon a ruha szárítóról.

Így a nagyobb gyermek jobban tűrte, hogy testvérétől nagyobb volt de ő is pelenkára szorult.

2019. okt. 25. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!