Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tanítsam meg neki, hogy...

Hogy tanítsam meg neki, hogy én anya vagyok apa meg apa?

Figyelt kérdés
Szóval ilyen,hogy ,hol van apa,? Hol van anya? Ilyenkor oda kellene néznie legalább nem? Bár már mutathatná is mert 1 éves. Azt hogy hol a lámpa kb egyszer mutattam meg azóta is tudja,ha kérem h hozza a labdat,hozza. Vagy ha van valami a kezében és elkérem odahozza,odaadja, mondom h sikíts nagyot,és sikít.de ez az anya apa nem akar sikerülni, vagy csak nagyon ritkán.Magamrol e/3ban beszélek h gyere ide Anyához stb. Nem értem miért nem megy mégsem.mondani nem mond még semmit.

2019. okt. 19. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak nem akarja. Keresztlanyom is egy éves múlt egy evésen rámutatott bizonyos dolgokra másokra meg nem. De értett mindent. Pl ő a kutyákat keverte rendszeresen. Kettő van nekik.
2019. okt. 19. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyeneket nem nagyon kell tanítani. Vagy hát nem tudom én nem tanítottam különösen csak ahogy egyébként is beszélek. Ő is 1 éves és úgy külön nem kérdezem hogy hol van apa vagy anya de ha mondom hogy hozd ide anyának a pabdát pl akkor idehozza vagy hogy vidd oda apának akkor oda viszi.
2019. okt. 19. 19:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen csak a mamáknak,dédiknek mániája,hogy kérdezgetik tőle,ő meg mindenhova néz csak ránk nem,és akkor kellemetlen. Azért gondoltam h tudnia kellene,de lehet csak zavarban van olyankor😂 amúgy sokmindent ért amit mondok,de azért még nem mindent.
2019. okt. 19. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
Miért kellemetlen? Mégis mit várunk el egy egy évestől? Hogy fejlődjön folyamatosan. Van amelyik tudja már, van, amelyik ezután. A fiam most lesz másfél éves de csak egy hónapja hozza viszi kihez kérem a dolgokat.
2019. okt. 19. 22:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokat vársz el egy 1 éves babától. Nekem a fiam most kezd el menni, babanyelven hablatyol, mutat, "adjá", néha odaad valamit, ha kérem (néha csak szimplán megpüföl vele), a "nem szabad"-ra ívből tojik, és szinte ennyi. Ja, meg megérti, hogy ha odahívjuk magunkhoz, meg néha arrébb megy ha éppen az útban tipeg és megkérjük.
2019. nov. 14. 23:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Közben megtanulta, apát is anyát is mutatja, sőt ma mamát és papát is. Persze bem mindig csak ha olyan hangulatban van,de már tudom h tudja.
2019. nov. 15. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!