Mit gondoltok arról, ha egy 15 hónapos baba maga viszi a szemetesbe a pelenkàját?
Figyelt kérdés
Az anyukája megmutatta neki,hová kell dobni a használt pelenkát,azóta a kisfiú maga szeretné kidobni. Én,a nagymama,ezt nem engedem neki,nem tartom jónak,hogy a pelenkát fogdossa. Szerintetek rendben van ez,és en gondolom rosszul?2019. okt. 23. 20:20
11/24 anonim válasza:
Jovoheten lesz egy eves a legkisebb fiam es kb egy honapja belerakja a kukaba a pelenkat. Az osszecsomagolt pelenkatol mi baja lehet szerinted?
12/24 anonim válasza:
Nálunk rend szerint balhé volt belőle ha én dobtam ki nem pedig ő...
A pelenka külső részét fogja meg, mi azzal a baj?
13/24 anonim válasza:
Rosszul gondolod. A 6 éves nagyfiam imádja kivinni az öccse pelusát, sőt, segit pelenkázni. Kicsinek is kivitte a sajátjat ennyi idősen. Mégis mi baja lehetne?
14/24 anonim válasza:
Azt hiszem a nagyi ( vay egy másik nagyi) nagyon nem ért egyet, mindenkit 0-ra pontozott
9.
15/24 anonim válasza:
Még a tesója pelusát is ő viszi ki mindig. Sőt, a popsitörlőt is ő adogatja egyesével. Semmi baja nincs.
16/24 anonim válasza:
Az én 16 hónaposom is fut a pelussal a kukához óriási örömmel sőt a papírhulladékot már a szelektívbe tesz. Nem értem mi ezzel a gond, ugye tudod, hogy a játszótéri homokozóban különb dolgok vannak mint a kisfiad pisis pelusa? Macskahúgy csak, hogy egyet említsek...
17/24 anonim válasza:
A 16-os mintha rólunk mesélt volna csak 18 hónapossal. Nem látom mi a gond ebben. A kakisat azt ha épp észre nem veszi, én viszem ki, de a sima pisis pelus az más
18/24 anonim válasza:
Ne legyen ilyen borzasztó anyós, hagyd a menyedet, nagyon jól neveli a kisfiút!
19/24 A kérdező kommentje:
Meglepődtem a válaszokon. Ezek szerint én gondolom rosszul a dolgokat. Bevallom,ha én vigyázok rá,nem nagyon engedem a homokozóba,pont amiatt,amit az egyik válaszoló írt. Talán kicsit jobban féltem,mint kellene,de ő az első unokám,és nem szeretném,ha valami baja lenne.
2019. okt. 23. 23:23
20/24 anonim válasza:
Enyém is viszi, van amikor a 4 hónapos húgáét is kiviszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!