Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lehet nálam ez a hírtelen...

Mi lehet nálam ez a hírtelen jött, nagyon erős vágy egy baba iránt? 26L

Figyelt kérdés
Egész életemben úgy nőttem fel, hogy nem szeretnék gyereket. Viszont az utóbbi 2-3 hónapban valami nagyon megválltozott! Csak babákra tudok gondolni, rájuk vágyom, ezen jár az eszem. Ha meglátok egy babakocsit és benne a kis apróságot, az szuper érzés nekem. Éjszakánként gyakran álmodom azt hogy Anyuka lettem, megszülöm a gyerekem, vagy a párom beleélvez a hüvelyembe védekezés nélkül. Mi történt velem? Mi ez a hírtelen jött nagyon erős vágy? Pedig korábban nem vágytam gyerekre. Sajnos még párom sincsem 6 éve, annyira egyedül érzem magam... Hiányzik a szexualitás és gyengédség is. (Szerexelni is 6 éve szexeltem utoljára.) Lehet, hogy a szex hiány okozta nálam a mostani, hírtelen jött babázási kedvet? Vagy csak magányos vagyok? Vagy tényleg szeretnék Anyuka lenni, csak eddig nem is tudtam róla?
2019. okt. 20. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:
80%

Lehet tényleg szeretnél az lenni, de nekem legelőször, míg csak a második-harmadik mondatnál jártam az jutott eszembe, hogy valami hiányzik az életedből, amit pótolni szeretnél.

Jelenesetben akkor a szeretet, magasfokú bizalom, gondoskodás, otthon-érzet (stabilitás).

2019. okt. 20. 17:57
 2/3 anonim válasza:
77%
Lehetséges, hogy az Anyai Ösztönök megjelentek benned. De az is lehetséges, hogy csupán a magány miatt gondolod úgy, hogy egy baba a magány ellen segítene neked. Elképzelhető, hogy először egy stabil, erős, megfelelő párkapcsolat kellene neked, erre kellene most fókuszálnod. Aztán ha ez sikerül neked, jöhet a baba téma. Sajnos van rá esély, hogy nehéz lesz újra párt találnod, 6 év magány után, de nem lehetetlen feladat! Kitartást és erőt kívánok neked!
2019. okt. 20. 18:41
 3/3 anonim ***** válasza:
19%
Kamukerdes
2019. okt. 21. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!