Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a új párom fél...

Mit tegyek ha a új párom fél az apaságtól?

Figyelt kérdés

Ismerkedni keztem

kislányom 2 éves

Akivel randizok párszor már találkozott a lányommal de folyton azt mondja neki még kell velem a kettesben töltött romantika ami egyedül álló anyuka ként nagyon nehéz

Be ismerem félek hogy azért nem akarja meg ismerni/össze szokni a kicsivel mert nem akarja komolyan a kapcsolatinkat

Honnan lehet ezt tudni hogy mi a szándéka ?

Amikor kérdezem az a válasz hogy velünk képzeli el a jövőjét csak még szoknija kell hogy ha ott a lányom nem ö van előtérben

Érdemes várni? És ha igen mennyit ?

2019. okt. 21. 19:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%

8-cal egyetértek, nem az a baj, hogy nem érzi magát az apjának, hanem ez a "nem én vagyok előtérben" dolog.

Ez nekem gyerek nélkül is vészcsengő lenne. Nárcisztikusok mondanak ilyet.

2019. okt. 21. 23:40
 12/14 anonim ***** válasza:
93%
Adj egy kis időt neki mondjuk fél évet. Nekem van gyerekem és úgy hozta a sors hogy egy szintén egyedülálló apukával jöttünk össze, de a gyermekét ő neveli. Még így is, hogy már van gyerekem nagyon sokat kellett gondolkodnom mert féltem az új helyzettől. Végül össze jöttünk és nem bántam meg, sőt!
2019. okt. 21. 23:46
 13/14 anonim ***** válasza:
34%

Nárcisztikusként kikérem magamnak, nem mondunk olyat, hogy “nem én vagyok előtérben!”

Akinél nem vagyunk, azzal nem foglalkozunk.

Itt viszont az első 2 hónapban igenis nagy szerepet kell kapnia a párnak egymásnál.

2019. okt. 22. 07:57
 14/14 anonim ***** válasza:
91%

Egyedülálló anyukaként írom én is...hogy gondold át ezt mégegyszer...nem kevés idő kell ahhoz,hogy valaki elfogadjon gyerekkel együtt de semmiképp se erőltess rá semmit.Nem lehet neki könnyű neki sem ha tényleg akar téged.

Bár nekem még nincs 2 éves a gyerekem,de nekem még 2 évnél is több idő kell ahhoz,hogy valaki mást is beengedjek a szívembe.El sem tudom egyelőre képzelni, hogy ismerkedem. De ez gondolom változik majd

2019. okt. 22. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!