Mit tegyek ha a új párom fél az apaságtól?
Ismerkedni keztem
kislányom 2 éves
Akivel randizok párszor már találkozott a lányommal de folyton azt mondja neki még kell velem a kettesben töltött romantika ami egyedül álló anyuka ként nagyon nehéz
Be ismerem félek hogy azért nem akarja meg ismerni/össze szokni a kicsivel mert nem akarja komolyan a kapcsolatinkat
Honnan lehet ezt tudni hogy mi a szándéka ?
Amikor kérdezem az a válasz hogy velünk képzeli el a jövőjét csak még szoknija kell hogy ha ott a lányom nem ö van előtérben
Érdemes várni? És ha igen mennyit ?
Miért kéne pár randi után apának éreznie magát???
Te párt keresel vagy apát a kislányodnak?
Egyedülálló anyukaként írom, hogy ez durva.
2 hónap után neked is ismerkedned kell vele, sokat vársz, meg fogod szívni, a gyerek is, ha bemutatod.
Én kb fél évet várnék, közösen töltött 2 napot egyhuzamban kettesben,, sok randit, szexet, hogy passzolunk e és még több beszélgetést gyereknevelésről, életről, mindennapokról, tervekről.
Az okos paraszt tudja:
"Ha kell a tehén, kelljen a borja is!"
Ha neked minden téren megfelel a pasi, kérheti hogy lányod add intézetbe - és megteszed?
Én nem értek egyet az előttem szólókkal.
Nyilván ne apát keress a lányodnak, hanem magadnak párt, de szerintem ez ha ennyire nehezen megy, akkor később se lesz jobb. Nem értem, mit kell azon megszokni, hogy "ha ott a gyerek, akkor nem ő az első"? Tán ő is a gyereked szeretne lenni, kell neki egy anyuci? Szerintem felejtsd el ezt a pasit, találni fogsz olyat, aki nem nyüszít majd, ha nem ő kapja az első tányér levest. Szerintem állj úgy a dologhoz, mint ahogy te mások gyerekéhez állsz, természetes neked, hogy ha mondjuk a barátnőddel találkozol, akkor előbb a gyereke igényeit fogja kielégíteni? Na ugye, pedig elvileg a vendég az első. És szerintem nem vágod a földhöz magad kínodban te sem. Lesz olyan pasid majd, akinek ez természetes lesz, nem pedig egy "szükséges rossz, amit el kell viselni, ha akarom a nőt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!