Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg anyósommal...

Hogyan értessem meg anyósommal, hogy ne vásároljon össze-vissza?

Figyelt kérdés
Meg sem kérdezi, hogy mi az amire szükség van csak úgy megveszi. Így halmozódnak a fölösleges, nem használt dolgok. Persze mikor jön akkor muszáj vagyok elővenni mert ha nem látja akkor megy a hiszti. Meg direkt mondjuk neki hogy milyet vegyen pl pelenkából de persze csak azért se olyat vesz. Pedig nem a legdrágábbat kértük. Lidlös lupilu pelenkát mondtuk neki, erre ő vesz rossmannosat. Nem szeretem. Nem jó a babáknak. Kipirosodik benne a feneke. Értem én meg tudom, hogy jót akar meg legyek hálás, de miért nem lehet megbeszélni, hogy mire van szükség.
2019. okt. 21. 18:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
76%

Ezekhez a játszmákhoz mindig kettő kell! Egyrészről szóljatsz a férjednek is, hogy beszéljen vele, elvégre az édesanyja, másrészről itt sem kell több, csak őszinteség:

Köszönjük anyuka, de ettől a pelustól kipirosodik a feneke, nem kérjük!

Minden mást is pont ugyanígy kell. Ha megsértődik, majd kisértődik. Te is ilyen meghunyászkodó típus vagy, pedig tényleg sokszor az ember jóval többnek gondolna, mint ami valójában. Ha egy párszor elutasítos, mert van abból elég, vagy nem olyat használtok, akkor le fog szokni róla, hogy vásárolgasson

2019. okt. 21. 22:03
 22/23 anonim ***** válasza:
72%

Ismerős és kellemetlen. Csak nálunk az anyám csinálja. Jót akar ő csak nincs értelme. Hoz cuccokat, de Kispórolja az árát és olyan cuccokat hoz, ami amúgy jó lenne, ha normális minőségű. De most hogy mond, hogy gagyi cuccoknak nincs értelme? Ráadásul ad valamit és sóhajtozik, hogy de drágák a baba cuccok. Hozzáteszem, hogy soha nem kértünk tőle semmit.

Ja és ráadásnak kissé lányos cuccokat hoz a kisfiamnak. Volt, hogy rózsaszín csőrikés felsőt hozott. Ne haragudjon, de nem fogom ráadni a fiamra. Biztos nem azért, mert lány u okát akart... (amikor megtudta hogy fiú lesz, rögtön nekikezdett, hogy de miért nem lány, de kár...)

Sajnos ezzel szerintem nem sok mindent lehet kezdeni.

2019. okt. 22. 10:53
 23/23 anonim ***** válasza:
84%
Egyszerű: amit vesz és nem kell, összerakod és leadod egy anyaotthonban.
2019. okt. 22. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!