Hogyan értessem meg anyósommal, hogy ne vásároljon össze-vissza?
Figyelt kérdés
Meg sem kérdezi, hogy mi az amire szükség van csak úgy megveszi. Így halmozódnak a fölösleges, nem használt dolgok. Persze mikor jön akkor muszáj vagyok elővenni mert ha nem látja akkor megy a hiszti. Meg direkt mondjuk neki hogy milyet vegyen pl pelenkából de persze csak azért se olyat vesz. Pedig nem a legdrágábbat kértük. Lidlös lupilu pelenkát mondtuk neki, erre ő vesz rossmannosat. Nem szeretem. Nem jó a babáknak. Kipirosodik benne a feneke. Értem én meg tudom, hogy jót akar meg legyek hálás, de miért nem lehet megbeszélni, hogy mire van szükség.2019. okt. 21. 18:12
11/23 anonim válasza:
Ezen én nem nagyon depiznek. Ha akarja hozza. Ő pénze. Ami nem kell eladnám, vagy odaadnám a védőnőnek, hogy adja rászorulóknak.
12/23 anonim válasza:
Ez bizony nehéz ügy. NAGYON NEHÉZ!(ismerős ez nekem)
13/23 anonim válasza:
Ha ilyen értetlen, akkor csak költse a pénzét. Amit fel tudtok használni, azt használjátok, amit meg nem, add el, ajándékozd el rászorulóknak.
14/23 piroska és a farkas válasza:
Ez csak azért nehéz ügy, mert ràstresszeltek. Ha vmi felesleges, el kell adni vagy el kell ajàndékozni.Ne érdekeljen, h mit reagàl vki, aki hónapok óta lesz.rja amit mondotok. " Gizikém nem làttam még a tündérkémen azt az édes kis tüllszoknyàs bodyt". " Manci néni, nem is fogja, mert csak pamutot adok a kicsire, ràadàsul mivel Peti, ezért elég furàn néznének rànk. De a baràtnőm kislànyànak a jàtékmackójàn nagyon cuki. "
15/23 anonim válasza:
Úgy tudod kialakitani, hogy nem használod amit vesz, bármennyire megy utána a hiszti. S pont. Akkor ha leesik neki, akkor majd vagy vesz olyant amit tudja hogy kell, vagy nem vesz majd semmit. Amúgy én is eladnám ami olyan
16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Szerintem akkor leadom a védőnőnek ami nekünk nem kell. Úgy is nekik meg a kórháznak akartam adni a kinőtt ruhákat. Kapnak mást is. Aztán majd hisztizik egy sort, de így járt. Én már nem tudok mást.
2019. okt. 21. 20:39
17/23 anonim válasza:
Az én anyósom állandóan a turiban veszi a ruhákat magának is, meg onnan hozva fiamnak is. Már többször elmondtam neki, hogy ne vegyen semmit, mert így is olyan sok használt kapott ruhánk van, hogy ha veszek akkor újat akarok. Még alsógatyát is hozott a fiamnak onnan. Hát szerintem az már tényleg abszurd volt. Meg is mondtam neki, hogy magának is turkáljon bugyikat..... Van akinek hiába mondod. Elfogadod, aztán eladó, vagy kidobod ha olyan.
18/23 anonim válasza:
De ugye nem adod fel azt a pelust, amit anyós vitt, de piros lesz a Popsija, amikor ő megy, csak, hogy lássa, raadod? Remélem.
Amúgy meg sertodjon meg, ha nem tetszik neki. Ti babátok, ti tudjátok mi kell neki és mi az, ami bevalt.
19/23 anonim válasza:
Én ezt úgy oldottam meg, hogy nyitottam a gyereknek egy életkezdési számlát és megkértem anyóst hogy oda utaljon, sokkal hasznosabb lesz a fiunknak, ruhára stbre nincs szüksége.
És azóta tényleg oda utal
20/23 A kérdező kommentje:
Nem azt a pelust egyáltalán nem adom rá. Nyugi. Amúgy is tisztába úgyse teszi soha 😅 Mi már azt is mondtuk neki, hogy adja ide azt a pénzt amit rá akar költeni, majd mi megvesszük ami kell. Nem az úgy nem jó mert ő akkor is megveszi amit akar meg gondol. 😪 Most erre már mit mondjon az ember.
2019. okt. 21. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!