Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Haegy ferfi sokat dolgozik...

Haegy ferfi sokat dolgozik egyenlő azzal, h semmit nem kell foglalkozzon a családdal?

Figyelt kérdés
Már napi szintűek lettek a viták ebből. Azért mert a párom sokat dolgozik este ér haza,semmit nem csinál (házi munkát nem is kell )De a gyerekkel se kell foglalkozni?max egy puszi aztán ő elvonul nézi a filmeket videót,telozik.En meg altatok fel 10 10 ig.Mire el altatom a gyereket arra már fekszik le ,és se velem se a gyerekkel nem foglalkozik.Mondtam már neki hogy nekem ez már sok,és haza megyek pár napra a szüleimhez mert minek legyünk itt ha úgysem törődik velünk.Megint csak azt vágta a fejemhez hogy ő mennyit megy ,h éljünk.De akkor ennyi? Ha sokat dolgozik akkor csak az enyém a gyerek? Nem ertem......És meg én menjek a k.... anyámba.

2019. okt. 10. 22:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Neki semmit nem kell,nem is csinálna.Csak ha haza jön azt szeretnem ,h velünk legyen.Nem örökösen én altatok 10 -ig ,ő meg tékozol,és hagyjam beken mert neki mennyi baja van.
2019. okt. 11. 12:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Az a válasz, h nehogymar egy tetves garzont ne tudjak rebbe rakni,neki az a dolga h dolgozzon nekem meg h neveljem a gyereket, értem én ezt de hát nem így képzeltem el az életem.Dolgozni ha visszamegyek,ram szakad úgy is minden,mert akkor az lesz h én úgysem tudok annyit keréki mint ő. H Még beteg a gyerek csak én maradok itthon vele mert segítségünk az minden rokon külföldön el.Szoval csak én én én,mert ő dolgozik h házunk legyen.amit értékemék,csak nem gondoltam ,h úgy kell házat építeni,h mi teljesen háttérbe leszünk.
2019. okt. 11. 12:27
 13/16 anonim ***** válasza:
95%

Sok jóra ne számits olyantól, aki szerint a nő dolga a gyereknevelés. A gyerek két emberé. Igaz a háztartás is, de vegyük úgy te vagy otthon.

A gyerek hanyagolására nincs mentség viszont.

2019. okt. 11. 15:31
 14/16 anonim ***** válasza:
96%

A férjed egy tipikus öntelt barom. Persze, ő dolgozik napi x órában, aztán szórakozik napi x órát. Te meg 0-24-ben dolgozol.

Ezt nyilván nem fogja megérteni és tovább fog nagyképűsködni, téged meg degradálni.

Mondd neki hogy elmész egy hosszú hétvégére a barátnőiddel, ő meg addig legyen a gyerekekkel.

Az a sejtésem hogy ha anyukádhoz költöznél, akkor se lenne meghatva, észre se venné hogy ott vagytok, mivel csak arra tart téged h legyen aki főz, mos, takarít, és gyereket nevel, kvázi cseléd. Sajnálom.

EGyébként a házimunkába is be kellene segítenie, kivéve ha van takarítónőtök.

2019. okt. 11. 19:57
 15/16 anonim ***** válasza:
96%

Előző javítanálak:

Mivel a férj is ott lakik, nem be kénr segíteni a házimunkába, hanem kivrnni a részét! Ugyanis ő is eszik, iszik, öltözködik és szrik, nem csak a család többi tagja. Ha egyedül élne ez a drága férfi, akkor oké kipipálja a pizzát, de a ruhák nem másznak be maguktól tisztán a szekrénybe, és a budi sem lesz illatos magától.

2019. okt. 11. 21:51
 16/16 A kérdező kommentje:
Jaj lányok köszönöm a sok választ.Ma el -beszélgettem vele erről, és mutattam a hozzászólásokat is ,h lássa nem én vagyok az elégedetlen. Szégyellte magát rendesen.Bocsanatot kért, és ő altatta el a gyereket.Kivancsi leszek meddig tart ez...De attól jövőhéten haza megyünk.Mar megvan a jegyünk, aztán azalatt is gondolkodhat .
2019. okt. 11. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!