Haegy ferfi sokat dolgozik egyenlő azzal, h semmit nem kell foglalkozzon a családdal?
66%-os te sem vagy túl okos, igaz?
Aki gyereket-családot vállal, az jó esetben tudja, hogy nem a csendes lakásba ér haza, ahol rendelt pizzával nyugiba filmezhet éjjelig. Nem értem ennek fényében minek család, ha aztán azzal vagdalkózik, hogy neki nem jár a nyugi, meg a rendelt pizza. Komolyan ennyi eszük nincs már manapság az embereknek? Nem tudják mit vállalnak? Mi volt az elképzelés?
Nem, ez így nem oké. Az én férjem is sokat dolgozik ( mondjuk már én se otthon vagyok), korán reggel megy el és 8 körül ér haza, de fixen ő mondja az esti mesét és ő altat, szinte csak a cipőjét veszi le és megy a gyerekhez. Kb ennyi fér bele a napba, de pont ezért csinálja ezt ő, mert a gyereknek az apjára is szüksége van, ezt a minimális időt igyekszik minél jobban kihasználni.
És azt hozzá kell tennem, hogy mindezt úgy is megcsinalja (meg még sok minden mást is), hogy nekünk éppen elég nagy szarban van a házasságunk. De ez nem jelenti azt, hogy a gyerekkel ne foglalkozna, és megcsinál mindent, amit csak tud. Mert egy jó apa ezt teszi. Akkor is, ha kettőnk között vannak problémák, de a gyereke az a gyereke, akármi is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!