Több gyermekes és/vagy dolgozó anyukák! Ha kocsival elmennék a mosnivalódért, és megbeszélt időben visszavinném neked mosva-vasalva a cuccod, ezért te -mennyit fizetnél? -kifizetnéd az extra gyorsaságú szolgáltatást (pl. estéről reggelre)?
"A fehérnemű kérdése: nem viszolygok tőle ha másét kell mosnom. A fiam és a párom alsogatyáját is kimosom."
Én is. De a mebj3gyzes arra vonatkozott, hogy átlag ember nem akarja, hoyg más mossa a fehérneműjet .
Még egyszer köszönöm a válaszokat.
Szép napot nektek 😊
Én sem hiszem, hogy életképtelen lenne, aki igénybe venne ilyen szolgáltatást. Szárító gépe nem mindenkinek van, sokszor kicsi a lakás, és zavaró a teregetés. Szerintem nem anyukákat kellene megcéloznod ezzel. Aki gyerekeket nevel, mellette ellátja a háztartást, annal tényleg az a 10 perc legkevesebb, ami alatt be és kipakolja a mosógépet. Inkább olyan elfoglalt, sokat dolgozó, egyedülálló embereket, akiknek minden perc szabadidő számít, és megtehetik, hogy csak minimális házimunkát végeznek. Akinek nem kell rendszeresen másra is főzni, takarítani, stb., annak jelentős különbség az idő, ami elmegy a mosással.
Sajnos még így sem valószínű, hogy megérné neked anyagilag, mert sok erre szakosodott nagyobb cég van. Ők megtehetik, hogy modern, nagy kapacitású gépeket tartanak fent, és a nehezen tisztítható holmikkal is elbírnak. Egyedül otthon egy átlagos háztartás mosógépével ez soha nem térülne meg.
Ez inkabb nalam ugy mukodhetne, hogy; nalam bepakolod a gepet, addig kitakaritasz, vagy ami kell, bevasarlas, esetleg fozes stb, van szaritogepem, max az ingeket kivasalod, osszehajtogathatnad a ruhakat, es be a szekrenybe.
Szoval, hazvezetono lennel.
Kb 2000Ft-ot fizetnek orankent, de max 8000et egy napra, elvarnam, h ugy menj el, h minden rendbe van teve (kicsi lakas). Gondolom nem vagy szamlakepes, feketemelo lenne, vagy napi bejelntes?!
Köszönöm, hogy írtál 😊
Azért tettem fel ebbe a kategóriába is a kérdést mert annyit olvasni és hallani, hogy a nők / anyák örülnének ha nem kéne annyit mosni, vasalni stb, hogy több idejük maradjon játszani a gyerkőccel munka után és egyebek...
Kíváncsi voltam tehát az ő álláspontjukra ebben a témában.
Az erre szakosodott cégek meglepődnél, hogy mennyire nem tudnak elbánni a foltokkal ipari vegyszerekkel sem. Míg én Ariellel itthon simán kimosom a smink foltot a törölközőből.
A közvélemény kutatást nem hagyom abba, mert eltökélt vagyok, és bízom benne, hogy van olyan akinek szüksége lenne ilyen szolgáltatásra :)
15!
De, lehet ugy teregetni. Ha neked nem megy, akkor a hiba benned van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!