Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek az anya beleegyezé...

Szerintetek az anya beleegyezése és aláírása nélkül ki vihetem a gyermekemet külföldre?

Figyelt kérdés

26 éves férfi vagyok . Van egy 3 éves kisfiam akit egyedül nevelek mert a gyermekem anya nem sokkal miután a kisfiam meg született a szülés utáni depresszióra hivatkozva nèvlegesen le mondott a gyerek felügyeleti jogàról és úgy tudom el költözött egy másik városba . 5 hónapos kora óta nem látta az anyát.Nem érdeklödik a gyerek után engem sem keres vele kapcsolatban. Tartás díjat nyilván nem kertem tőle mert nincs rá szükségem.

Jellenleg nappal dolgozom amíg ő óvodába van pincér kent. 1 hónapja a főnököm tol kaptam egy hatalmas ajánlatot amit nem igazán akarok vissza utasítani. Van kint Los Angelesben is egy ugyan ilyen stílusú étterme mint a magyarországi oda keres már régóta pincéreket és én úgy döntöttem el válásom .

Kb egy évem van rá hogy el döntsem hogy 100%-e addig tudok papírokat intézni . Természetesen a főnököm el intézné nekem és a kisfiamnak is a zöld kártyát.

Mivel a volt páromat nem érdekli a gyereke és nem igazán tudom el érni így nem tudom az engedélyét kérni rá .

Tudom hogy elvileg az anyja bele egyezését is kell kérnem ha külföldre akarom vinni de mivel nem törődik vél túlságosan bele egyezne.

2019. okt. 6. 19:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
És az biztos, hogy a főnököd tud neked intézni zöldkártyát pincéri munkára? Mert Kanadában csak hiányszakmára adnak ki work visa-t, a pincárkedés pedig nem az. És az USA még mindig szigorúbb a munkavállalással kapcsolatban.
2019. okt. 6. 21:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
"A H1B munkavállalói vízum megszerzése nem egyszerű. A munkáltatónak kell rá jelentkezni, bizonyítva hogy rád van szüksége és nem egy amerikai állampolgárra vagy zöldkártyás rezidensre. Így természetesen ebben az esetben többnyire diplomás szakmákról van szó, szóval H1B-vel senki sem fog kijönni takarítani, pincérkedni, bolti eladóként, bébiszitterkedni, falat festeni vagy gyárban dolgozni, hogy csak pár általános ’kimegyek külföldre bármit melózni’ típusú munkát említsek. A kritériumrendszer hosszú, ráadásul még egy kvóta is van, ami, ha betelik, akkor egy évig várni kell."
2019. okt. 6. 21:02
 13/15 anonim ***** válasza:
82%

Nem kapsz se te, sem a gyereked zold kartyat pincerkedesre.

Az nem hiany szakma!

Hogy van a gyereknek szemelyie? Miert nem inteztel hivatalos papirokat? Ebbol bajod is lehet

2019. okt. 6. 23:23
 14/15 anonim ***** válasza:
25%

Gyereknek hogy lett személyi igazolványa? Ahhoz is kell 2 szülö .

Amerikába. Nem tudsz komment valószínűleg úgyhogy azt az álmot enged el.

2019. okt. 7. 06:16
 15/15 anonim ***** válasza:
28%
Életszerű, hogy pincérként egyedül neveled a gyereket. . Tudod hozni, vinni oviba... A pincérkedés nem tipikusan az a 8-fél 5 ig meló. (bár még így sem könnyű egyedül) Vagy kamu, vagy nagyon mázlista vagy.
2019. okt. 7. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!