Szerintetek az anya beleegyezése és aláírása nélkül ki vihetem a gyermekemet külföldre?
26 éves férfi vagyok . Van egy 3 éves kisfiam akit egyedül nevelek mert a gyermekem anya nem sokkal miután a kisfiam meg született a szülés utáni depresszióra hivatkozva nèvlegesen le mondott a gyerek felügyeleti jogàról és úgy tudom el költözött egy másik városba . 5 hónapos kora óta nem látta az anyát.Nem érdeklödik a gyerek után engem sem keres vele kapcsolatban. Tartás díjat nyilván nem kertem tőle mert nincs rá szükségem.
Jellenleg nappal dolgozom amíg ő óvodába van pincér kent. 1 hónapja a főnököm tol kaptam egy hatalmas ajánlatot amit nem igazán akarok vissza utasítani. Van kint Los Angelesben is egy ugyan ilyen stílusú étterme mint a magyarországi oda keres már régóta pincéreket és én úgy döntöttem el válásom .
Kb egy évem van rá hogy el döntsem hogy 100%-e addig tudok papírokat intézni . Természetesen a főnököm el intézné nekem és a kisfiamnak is a zöld kártyát.
Mivel a volt páromat nem érdekli a gyereke és nem igazán tudom el érni így nem tudom az engedélyét kérni rá .
Tudom hogy elvileg az anyja bele egyezését is kell kérnem ha külföldre akarom vinni de mivel nem törődik vél túlságosan bele egyezne.
Nem kapsz se te, sem a gyereked zold kartyat pincerkedesre.
Az nem hiany szakma!
Hogy van a gyereknek szemelyie? Miert nem inteztel hivatalos papirokat? Ebbol bajod is lehet
Gyereknek hogy lett személyi igazolványa? Ahhoz is kell 2 szülö .
Amerikába. Nem tudsz komment valószínűleg úgyhogy azt az álmot enged el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!