Volt más is így amikor meg tudta a baba nemét?
Figyelt kérdés
Most már nagyon örülök, hogy kisfiúnk lesz, de amikor meg tudtuk eléggé ledöbbentem. Annyira biztos voltam benne, hogy lány lesz, nem is kerestünk fiú neveket és tudom butaság, de tényleg nem merült fel bennem, hogy fiú is lehet. Persze a párom mondogatta, de ő is lányra számított. Az az igazság, hogy a környezetemben abszolút nincs fiú gyerek, 3 unokahúgom van és a babás barátnőimnek is kislányaik vannak. Van más is, aki meglepődött?2019. szept. 26. 19:24
11/17 anonim válasza:
Nekem eszembe se jutott igazan, hogy lehet lányom is, és végül is fiú lesz, ez már biztos. De eljátszottam a gondolattal, mi lenne, ha lányt mondanának. Arra jutottam, hogy végülis a barbies-ponis vonalból is ki lehet hozni valami vagányat 😃
12/17 anonim válasza:
Fiút szerettem volna,lány lett. Imádom,nem adnám semmiért.
Kedves 11-es alapjáraton nem vagyok rosszindulatú ember,de bárcsak édesanyád is így gondolkozott volna, akkor egy marhával kevesebb lenne a világon a kedves pároddal együtt. Kívánom, hogy sose legyen másik.
13/17 anonim válasza:
Én pld a pozitív teszttől lánynak gondoltam a babánkat.Aztán a dokim mondta, hogy fiú.Pár nap alatt átgondoltam a dolgaim és meg is egyeztem magammal, hogy egy kisfiúval lehet jobban meg is fogom találni egy hangot.Mindig fiús csaj voltam, fiú tesóim is voltak.Stb..stb. Aztán a 26.héten meg kiderült, hogy kislány:) Belőlem akkor csak annyi jött ki, hogy Na ugye én megmondtam.Akkor a párom pillázott pár napig rajta.De hamar túltettük magunkat ezeken a nemre vonatkozó dolgokon, mert tényleg az volt fontos, hogy egészséges legyen.Némi meglepődés szerintem belefér.Depizni nem kell ilyenen.:)
14/17 anonim válasza:
Mind a ketten úgy gondoltuk,hogy lány lesz. De már a 12.héten kiderült,hogy kisfiú. Nem mondom,hogy csalódtam,csak át kellett állítani a gondolkozást fiúra :-) nem volt különösebben fura. Ma már el se tudnám képlzelni,hogy ne kisfiam lenne. A következőnek is fiút választanék,ha lehetne :-)
15/17 anonim válasza:
11-nél a pont, anennyiben ez irónia :) sehol nem csinálják meg ezért az abortuszt.
Testvéremnek kisfia van, nekem lányom, gyakorlatilag semmi különbség nincs, más van a lábuk között ennyi. Ugyanazokkal a játékokkal játszanak, ha nem ilyen lányos (rózsaszín, csillámponi), vagy nem fiús (fegyver, autók) játékokat, vagy ruhát veszel, akkor nem is látszik 3 éves korukig, hogy milyen neműek, őket meg pláne nem érdekli.
16/17 anonim válasza:
Bizony fel kellett dolgoznom a tényt hogy nem lány, hanem fiú lesz. Valahogy "természetes" volt hogy lányom lesz, így is éreztem. Ahogy egyre nőtt és jobban éreztem hogy mocorog, az agyam is "átprogramozódott" fiúra, mert valóban focistákat megszégyenítő mutatványai voltak (tudom hogy ez nem specifikus). Most már nem cserélném el az örökmozgó fiam, valóban az a lényeg hogy egészséges legyen.
17/17 anonim válasza:
Nálunk kB. Csak lányok vannak a családban, így még voltam győződve, hogy nekem csakis lányom lehet. Két fiam lett.:) elsőnél 2hetig ki voltam... Másodiknál csak fel órát. Imádom mindkettőt, egy percig sem bánom h fiúk. A nagy az egyenesen szerelmes belém. Imádom. 5 éves és 3hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!