Volt más is így amikor meg tudta a baba nemét?
Én nem voltam szomorú, viszont annyira fiút éreztem valahogy, hogy elképzelni sem tudtam, hogy lehet lány is :D
Aztán amikor a második orvos erősítette meg, hogy ő bizony nunust lát, eléggé át kellett állítanom az agyamat lányban gondolkodásra :))
Nem bánom, a környéken és az ismerősi körben nagyon sok fiú van újabban, nincs is lány kisbaba. Az egyik nagymama nagyon lánynak drukkolt, szóval az ő jedi ereje hatott ezek szerint :D
Ha választhattunk volna mi is lányt szerettünk volna. A férjem ugyanis egy totál fiús családból származik. 5 fiú testvér, unokatesók is fiúk. A 17. héten derült ki, hogy fiút várok. Beletelt pár napba amíg átált az agyam, hogy nem lesz esti hajfésülgetés és hasonlók. Közben bűntudatom is volt amiért csalódottságot érzek. Ez maximum addig fog tartani míg meg nem pillantod. Attól fogva nem fog érdekelni, hogy milyen nemű. Normális keretek között egyébként szabad csalódottságot érezni. Hiszen még nem is ismered, semmit nem tudsz róla. Az egyetlen kapaszkodó a neme és ti pont mást képzeltetek el. Àtlendültök rajta hamar, nyugi.
Most már egy éves a fiúnk, de oda nem adnám egyetlen lányért sem.
Messze vagyok még a gyerek, sőt még a barátnő gondolatától is, pedig 29 évesen már ideje lenne. Nem ez a lényeg.
A jövőben, ha odajutok, mindenképpen lányt szeretnék. Egy világ dőlne össze bennem, ha mégis fiú lenne, szerintem sosem tudnám elfogadni és örülni neki. Talán csak akkor, ha elhozza bemutatni a barátnőjét. Egész életemben irigy lennék azokra, akiknek összejött a lány. El nem tudom képzelni, hogy jó apja lehetnék egy fiúnak. Annyira nem kedvelem a gyerekeket, de már-már vágyom egy lányra, kövezzetek meg, ha fiú van a közelemben, még a hideg is kiráz. F
Az elsonel fiu vartam lany lett
A masodiknal lanyt vartam fiu lett
A harmadiknal mindegy csak ufo ne legyen 😄
Nagyon kisfiút akartam, el sem tudtam képzelni, hogy lányom lesz. Mindig az volt az álmom, hogy 2 gyerekem lesz: először egy kisfiú és utána egy kislány. Fiút éreztem (vagy akartam érezni), kisfiúról álmodtam, mindenki a környezetünkben kisfiút tippelt. Amikor a 19. heti UH-n kérdezte az orvos, hogy mit tippelünk egyből rávágtuk, hogy kisfiút, felnevetett és mondta, hogy hát ez nem talált. Ott majdnem lefordultam az ágyról, próbáltam tettetni, hogy jaj dejó de ahogy hazaértünk sírásban törtem ki, hogy nekem nem lehet lányom elsőre, összetört az álmom. 😭 A férjem akkor mosolyogva bevallotta, hogy ő titokban jobban szeretett volna kislányt és ismer, menjek fel a kedvenc webshopjaimba és rendeljem meg a kislányunk első ruhácskáit. Na ott elszállt minden szomorúságom, imádom a rózsaszín kis rucijait! 🎀 Kb 2 perc volt megbarátkozni a kislánnyal, előhozta a belső hercegnőt belőlem. Már másfél éves, kitesz 3 fiút, igazi kis kópé akit sosem cserélnék el. ❤️
Ismerős pont, hogy nagyon szeretett volna kislányt másodiknak, egyenlőre úgy néz ki, hogy még egy kisfiuk lesz, végtelenül csalódott szegény, még reménykedik hátha eltűnik a kukac. Sajnos nem kívánságműsor de biztos, hogy imádni fogják őt is. Hidd el, te is imádni fogod a kisbabádat. Egyébként nálunk mindenkinek kislánya van, ma a játszón is 6 kislány volt és egyetlen kisfiú, a családban is mindenhol lányok vannak. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!