Mi legyen a nevük?

Figyelt kérdés

Egypetéjű iker fiúkkal vagyok várandós. Egyszerű, hagyományosabb, külföldön sem idegen neveket szeretnénk nekik adni. Férjem csak félig magyar, de pont apai ágról, ezért a családneve Teleki. Őt Tamásnak nevezték el a szülei. Nekem nagyon tetszik ez, de nem tudjuk jó ötlet - e az egyik fiúnak az apja nevét adni. A másik kedvencünk a Márk. Tetszik még nekünk az Ádám, Áron is. Javasolták a Dánielt is, de nekem az Benkő miatt felejtős. Képtelen vagyok elvonatkoztatni.

Ezekben a párosokban gondolkodunk :

Tamás - Ádám

Ádám - Márk

Áron - Márk

Az Ádám - Áron azért nem lenne jó, mert nem akarunk nekik azonos kezdőbetűvel nevet. Így is keverni fogják őket eleget az emberek.

2019. szept. 23. 05:17
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Tetszik az András is, amit az egyik válaszoló javasolt, ám az apósom neve. Toma pedig férjem beceneve. Hajlunk az Ádám - Márk felé, bár nekem a Tamás - Márk a kedvencem. Férjem azt mondja, ha meg tudjuk magyarázni a fiúknak miért kapta egyik apa nevét, akkor felőle adhatjuk ezt is. Még van egy hónapunk dönteni.
2019. szept. 24. 03:37
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Végül melyiket választottátok?😊

Sok boldogságot nektek!😁

2023. ápr. 10. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!