Mi legyen a nevük?
Férjemmel 3as ikreket várunk. Kislányokat.
És őszintén nem tudunk nevekben megegyezni.
Nekem tetszik az Adrienn,Lili,Kinga
a férjemnek a Renáta,Virág,Edina
A vezetéknevünk Titovics
Először is gratulálok a babákhoz. =))
Mind Te, mind a Férjed, nagyon szép neveket választottatok. Nálam a favoritok: Adrienn, Edina, Kinga.
Remélem, hogy tudtam segíteni. :)
-Egy jó tanács: Nem ajánlatos túlságosan kisgyermekes nevet választani, mert még gyermekkorban lehet nagyon aranyos, de később, ahogy már korosodni fognak, lehet, hogy egyre inkább terhes lesz a nevükkel élni. (lásd.: Lili. Bár ez már magán vélemény!:)
Még egyszer gratulálok!
14/l
Adrienn, Virág, Kinga
Nekem a többi név nem tetszik, de nem csúnya nevek, úgyhogy bárhogy is lesz, jó lesz. A lényeg, hogy ti a férjeddel megtudjatok egyezni.
Gratulálok a babákhoz!
Nekem nagyon tetszik, ha a vezetéknév néhány betűje visszaköszön a keresztnévben.
Kinga, Virág, Edina
A ti vezetéknevetekhez nagyon jól megy az E betűvel kezdődő keresztnév...
Edina,Evelin,Eliza?
(becézve:Lizi,Evi,Dina?)
Amiről az utolsó írt:
Nekem a Te neveid tetszenek.
A másik háromból az egyik az én nevem is, nagyon utálom, gygyerekként idióta beceneveket kaptam, most meg alapból nem szeretem:s
Ó, de szuper!!! Nekem is hármasikreim vannak :-)
Mikorra várjátok a babákat?
A vezetéknevezekhez a Virág szerintem nem illik (kimondva a Vi-Vi miatt nem hangzik nekem jól), a Lili pedig nagyon nem tetszik. Az Adrienn tetszik, de a vezetéknévvel egy picit talán már hosszú lenne a név.
Így az én javaslatom: Renáta, Edina, Kinga.
Lehet,hogy nincs igazam..de nem gondolkodtatok olyanban,lévén,hogy ikrek...,hogy azonos kezdőbetűvel válasszatok nevet a babáknak,vagy valami harmóniát teremteni a nevekben.
Nem tudom miért,első olvasatra olyan kusza nekem a vezeték nevetek a keresztnevekkel,de ehet,hogy csak én érzem,sőt biztos...valamiért:)
Pld.
Titovics Edina
---------Ella
---------Eszter
---------Lili
---------Lotti
---------Lívia
a teljesség igénye nélkül írtam..és tényleg nem szánom bántásnak!!!
Egyébként tiszta szivből gratulálok Nektek!!!:)
Lili, Lotti, Léna :)
Réka, Rebeka, Kinga
Virág, Jázmin, Hanga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!