Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi legyen a 2. nevük?

Mi legyen a 2. nevük?

Figyelt kérdés
ikerlányaim lesznek,Luca és Leila,szeretnénk nekik 2.nevet mert a családban mindenkinek van,szerintetek mi legyen,mik illenek ezekhez a nevekhez??amik tetszenek még:Zora,Amina,Maja,Laura,Nóra,Júlia
2010. jún. 11. 19:27
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
de lehet más is persze.
2010. jún. 11. 19:37
 2/22 anonim ***** válasza:
39%

Nekem a Luca névről mindig egy paraszt menyecske jut az eszembe,a Leiláról pedig török prosti :)

Ne haragudj! A felsorolt nevek közül egyik sem passzol a két kiválasztott névhez. Mindenképpen akarsz még egy keresztnevet?

2010. jún. 11. 19:39
 3/22 anonim ***** válasza:
Amina és Zora. A több nem szép szerintem.
2010. jún. 11. 19:41
 4/22 A kérdező kommentje:
paraszt menyecske,török prosti??oké.kíváncsi vagyok,hogy hívják a te gyereked...én is tudnék szerintem bármit fűzni hozzá.ha meg nincs,a leendőhöz is.neked milyen név tetszik??Mária és Erzsébet?
2010. jún. 11. 19:43
 5/22 anonim ***** válasza:

Szia! Én kétszer is meggondoltam hogy adjak-e második nevet a kisfiamnak, ugyanis nekem van és a hivatalos papírokra ugyebár az anyakönyvezett nevet kell ráírni. Elég macerás szokott lenni. Legalább is nekem.

Amúgy az ikertesóm és én a nagymamák keresztneveit kaptuk másodiknak. Én Katalin lettem a tesóm meg Anna.

2010. jún. 11. 19:45
 6/22 anonim ***** válasza:
szerintem Luca Maja és Leila Amina :)
2010. jún. 11. 19:49
 7/22 anonim ***** válasza:
Minek még egy név? Csak a hivatalos papírokon látszik.
2010. jún. 11. 20:00
 8/22 anonim ***** válasza:
Leila Léna :)Lucához most így hirtelen nincs ötletem.Boldog babázást!:)
2010. jún. 11. 20:01
 9/22 anonim ***** válasza:

nem tudom miért kell megsértődni kedves kérdező az első válaszoló csak leírta a véleményét. persze minden névhez lehet valamit hozzáfűzni...

A kérdésedre válaszolva a Luca és a Leila is elég hangsúlyos név önmagában is lehet hogy nem lenne szerencsés második nevet adni a lányoknak.

2010. jún. 11. 20:03
 10/22 anonim ***** válasza:
Szia!Gratulálok a lányokhoz.Szerintem szép neveket választottatok.Nekem a Luca Nóra és a Leila Amina tetszik.Nálunk is két keresztneve van a kislányunknak.Kicsit hosszabb leírni, de nekem tetszik, nekem is kettő van, plusz nálunk rövid a vezetéknév,így nem gond.Egyedül annyi, hogy néha elírják hivatalos papíron, de orvosolható.Minden jót nektek!
2010. jún. 11. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!