Mi legyen a 2. nevük?
Figyelt kérdés
ikerlányaim lesznek,Luca és Leila,szeretnénk nekik 2.nevet mert a családban mindenkinek van,szerintetek mi legyen,mik illenek ezekhez a nevekhez??amik tetszenek még:Zora,Amina,Maja,Laura,Nóra,Júlia2010. jún. 11. 19:27
21/22 anonim válasza:
Luca,Léda
Leila,Adél
Mindkettőnek ugyan az a második neve vissza felé.Szereintem aranyos.
22/22 anonim válasza:
Sokan kötik össze a Lucát az idős falusi nénikkel, mégsem hallani egyetlen Luca néni nevű szomszédról, mert ritka, név, és egyébként meg aranyos és pajkos. Nekem vannak fiatalabb Luca ismerőseim, mindegyik egytől-egyik szép és kreatív. Egyébként meg szerintem az Otilia szép még illetve a Lia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!