Mi legyen a 2. nevük?
Na, na kedves Kérdező...én úgytervezem, hogy ha lányom lesz Erzsébet lesz a második neve a Nagymamám iránti szeretetből és tiszteletből.
Van egy keves ismerősöm és neki is két lánya van. Mindegyik kapott egy renedes és egy virág nevet. Az egyik Rózsa a másik Margaréta. Persze az első nevükön szólítjuk a csajokat de szerintem nagyon szép.
Mi még nem tudjuk fiú-e vagy lányka nagyon eltolták az uh időpontunkat...24 hetesen lesz a második.
Szia!
Nekem a Lucarol Halasz Judit Luca babaja jut eszembe :)
Ez egy nagyon kedves dal es igy tetszik a nev is :)
a lanyomnal is listas volt, de a Dorka gyozott, de csak azert mert en Dora vagyok (mindkettonknel masodik nevkent)
A Leilarol meg a szomszedunk akit nagyon kedvelek, igy ez a nev is kedes nekem :)
En sem tudnek donteni, de a ferjem eleg kritikus igy O "segitett".
Most kellene dontenem a lanyaim neverol Luca Amina es Leila Zora lennenek a lanyok :)
Konnyu szulest szep babazast
Nem is olvastam, hogy mast is lehet valasztani :)
Akkor pedig
Luca Hanna/Panna/Anna
Leila Zorka/Dorka
:)
Eg fiatal kolléganőm Dalma,és egy idős kolléganőm tényleg véletlenül azt mondta Delma, és én akaratlanul is az utolsó pillanatban nyelem vissza, hogy Delma, és mondom, hogy Dalma..pedig eszem ágában sincs csúfolni!
:) De mindig ki akar csúszni a számon.
Szerintem nagy az eltérés a nevekben. A Luca egy magyar név, Leila nem. Nincs összhang. Nagyon eltérőek egymástól. Mintha ez egyik lányod a nyugati, a másik lányod a keleti kultúrához tartozna.
Valami átmeneten nem gondolkozol?
A kérdésedre pedig: Luca Diána? Leila Beáta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!