Mit lehet olyan szituban szólni, amikor a gyereket váró nő előre közli veled (testvére vagyok), hogy ha a baba fogyatékosan születik, akkor ő minden szó nélkül hagyná ott a kórházban, és tuti, hogy haza se hozná soha, egy percre se?
Figyelt kérdés
Nem tudni, orvos mondta-e neki vizsgálaton, vagy megérzés. Nem volt elkeseredett, vagy bánatos, totál rezzenéstelen arccal közölte, kb. mintha egy berendezési tárgy hibásodott volna meg, és attól készülne megszabadulni. Nem ítélkeztem, eszemben sincs ezután se, de rettenetesen lefagytam, semmit sem tudtam reagálni, de borzasztóan elképedtem azon, amit mondott, és azon is, ahogy mondta. Korábban anyukával voltak nagyon komoly pszichés problémák, ha ez számít a témában.2019. szept. 19. 14:51
31/40 anonim válasza:
Neked is van valami bajod...
32/40 A kérdező kommentje:
Csodálkozol ilyen családban? Ne ítélkezz, ne csak egy ember felé légy megértő!
2019. szept. 19. 19:52
33/40 anonim válasza:
Ha tudod bizonyítani a gyermekbántalmazást akkor jelentsd a rendőrségen, gyámhivatalnál, majd jelentsd be az igényedet, jogy te szeretnéd őket a továbbiakban nevelni. Ez a fő probléma ?! Cselekedj! Ne itt szenvedj egy esetleges beteg gyerek miatt.
34/40 anonim válasza:
Ahhh annyi kokain van ezen a világon, a te orrod mégis a másik dolgában van...
35/40 A kérdező kommentje:
Idióta! Jóformán együtt lakunk, és ő tolja rám a saját nyomorát...
2019. szept. 19. 20:12
36/40 anonim válasza:
Kérdező ha a család összezár egy mi lenne ha beteg lenne baba kapcsán, akkor a nővéred miatt miért nem zár össze? És kerestek neki szakembert ha ilyen nagy a baj?
37/40 A kérdező kommentje:
Igen, a nagyobb lányok kapcsán. Szerencsére nemsokára kirepülnek a családi fészekből, mindketten messzire kerülnek a bántalmazó anyjuktól. A kisebbik lány rendszeresen jár szakemberhez önszántából.
2019. szept. 19. 20:54
38/40 A kérdező kommentje:
Amúgy tesóm nem akar szakembert, szerinte vele semmi baj nincs, tipikus az összes autó szembejön vele az autópályán mentalitású.
2019. szept. 19. 20:55
39/40 anonim válasza:
33. vagyok, nem válaszoltál. Vállalod a gyerekek felügyeletét? Mint gyám?
40/40 A kérdező kommentje:
Simán vállalnám.
2019. szept. 19. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!