Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit lehet olyan szituban...

Mit lehet olyan szituban szólni, amikor a gyereket váró nő előre közli veled (testvére vagyok), hogy ha a baba fogyatékosan születik, akkor ő minden szó nélkül hagyná ott a kórházban, és tuti, hogy haza se hozná soha, egy percre se?

Figyelt kérdés
Nem tudni, orvos mondta-e neki vizsgálaton, vagy megérzés. Nem volt elkeseredett, vagy bánatos, totál rezzenéstelen arccal közölte, kb. mintha egy berendezési tárgy hibásodott volna meg, és attól készülne megszabadulni. Nem ítélkeztem, eszemben sincs ezután se, de rettenetesen lefagytam, semmit sem tudtam reagálni, de borzasztóan elképedtem azon, amit mondott, és azon is, ahogy mondta. Korábban anyukával voltak nagyon komoly pszichés problémák, ha ez számít a témában.

2019. szept. 19. 14:51
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
98%
De te aztán nem ítélkezel.. Szánalmas vagy.
2019. szept. 19. 18:32
 22/40 A kérdező kommentje:
Ahogy ti is! Egyik pillanatban az a baj, hogy nem tudtok róla sokat, utána elmondom, aztán az meg ítélkezés, és amiatt vagyok szánalmas... :D Ha egyszer az az igazság, hogy mindenki, még a gyereke is menekül tőle!
2019. szept. 19. 18:37
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ilyen családi kapcsolatok kategória, oda irjál, ha utálkozni akarsz, de írd le részletesebben, hogy mi a bajod a tesóddal, mert ez így nem jön át idegen embereknek.
2019. szept. 19. 19:00
 24/40 A kérdező kommentje:
Az, hogy paranoid, az volt mindig is. Mindenki mást okolt a saját hibáiért, a gyerekeit is tönkre tette lelkileg, valótlanságokat állított a korábbi férjéről, mindig elvárta, őt értse meg mindenki, ő fordítva sose senkit. Szó szerint abban a hiszemben él, hogy az egész világ ellene esküdött össze. A gyerekei hozzám jöttek nem egyszer, mert az anyjuk azt akarta, legyenek ők is paranoidok, rettegjenek mindenkitől, és mikor a gyerekek elkezdtek félni tőle, akkor ő volt az áldozat, akit a gyerekei kvázi elárultak. A keze is eljár egész sokszor, borzasztóan csúnyán beszél velük. Persze csak otthon, idegenek előtt megjátssza magát. Az egyik lánya ilyet mondott, mikor elvált az előző férjétől (az apjuktól), és pár régi cuccot eltüzelt, hogy na akkor kellett volna a két kislányt (őt és a nővérét) is eltüzelnie az anyjuknak. Azért ilyet egy tizenéves gyerek nem mond ok nélkül! Válás után szinte rögtön új pasija lett, akitől szinte rögtön terhes is lett, de már ezt a pasit is készíti ki idegileg, pedig a mostani párja egyenesen Buddha türelmével kezeli, és imádja a két nagyobb lányt is. És igen, amit írtam, hogy korábban kezelték, az pont azt jelenti, hogy volt, amikor anyu rohant vele a pszichiátriára, mert úgy elborult nála valami.
2019. szept. 19. 19:11
 25/40 anonim ***** válasza:
92%
Te milyen eset vagy, milyen betegségben szenvedsz, ami miatt idegeneknek szapulod a saját testvéred és beszéled ki? Szánalmas vagy.
2019. szept. 19. 19:36
 26/40 A kérdező kommentje:
Ténylegesen beteg, ez nem szapulás. Az oldal pedig névtelen, arra való, hogy az ember kiírja, amit akar. Te vagy szánalmas, hogy azzal kínzod magad, hogy olyat olvasol, ami nem tetszik neked. Előtted kérdezték, hogy miért nem írok bővebben, úgy jobban megértenék a helyzetet. Neki írtam, nem neked! Épp elég szenvedést okozott a saját gyerekeinek is, nem fogom őt ajnározni pusztán azért, mert a sors egy családba rakott le minket!
2019. szept. 19. 19:41
 27/40 anonim ***** válasza:
97%
Akkor sincs jogod az ő döntésébe beleszólni, hogy hova teszi a gyerekét meg hova nem. Ha meg beteg a testéred nem itt kellene kifikázni, hogy mekkora egy szar alak, hanem segíteni, megérteni (hisz beteg) és támogatni. De látható, hogy tőled/tőletek aztán semmit nem kap, csak folyton azt hogy mekkora hülye. Szép család, anyáddal az élen, aki leteremti a saját lányát, a döntése miatt.
2019. szept. 19. 19:45
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg beteg akkor miért itt szapulod és kérdezősködsz?! A családnak az a feladata, hogy ilyenkor a kezét fogja. Biztosítsátok őt, hogy mellette álltok, akármi is legyen és ha beteg baba születik, akkor segítetek, támogatjátok, együtt nevelitek fel.
2019. szept. 19. 19:48
 29/40 A kérdező kommentje:
Mit véded? Ismered talán? Talán csak nem te vagy az, kedves nővérkém? :) A szánalmas pedig az, aki egy mocskos gyerekbántalmazót véd! Bocs, de nem fogunk mind tönkremenni miatta, és eltűrni, ahogy szétveri a már meglévő, nagyobb gyerekeit! A Gyk pedig igen, foglalkozik ilyen problémákkal, ha nem tetszik, görgess tovább! Te ne ítélkezz, kis képmutató!
2019. szept. 19. 19:49
 30/40 A kérdező kommentje:
Mondom, nem lesz beteg gyerek, feltételezés volt. A gyerekbántalmazást pedig hadd ne tűrjük el, amit művel a már meglévő gyerekeivel!
2019. szept. 19. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!