Mien támogatás jár?

Figyelt kérdés
Fiatal leendő egy gyermekes pároknak mien támogatás járhat! Valaki tapasztalat
2019. szept. 17. 09:03
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
90%
Hány millió megtakarításotok van, hogy el tudjátok tartani a gyereket úgy, hogy csak a párod dolgozik? Van fogalmad róla mekkora kiadással jár egy gyerek?
2019. szept. 17. 12:24
 22/32 anonim ***** válasza:
94%
Tudod minek kellene járnia neked? Ingyen óvszernek. Kifejezetten örülnék, ha inkább erre költenék az adómat, nem a Lölő yachtjára.
2019. szept. 17. 12:50
 23/32 anonim ***** válasza:
38%

A kérdésben kevés az infó.

Ha megjelesz 4-szer terhesgondozáson,akkor

Anyasági támogatás

Gyes

Ha apuka dolgozik, akkor az ő fizujára gyed extra a gyes helyett

Családi adókedvezmény

Családipótlék

Babaváróhitel

Csok

2019. szept. 17. 13:10
 24/32 anonim ***** válasza:
79%
Ezek a megkésett kis tinik hogy tudnak szájalni egy anonim fórumon? Mikor a csávójára kellett volna felhúzni egy gumit, akkor meg gondolom kussolt!
2019. szept. 17. 13:56
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
*Megkésett helyett megesett akart lenni
2019. szept. 17. 13:57
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell magyartanárnak lenni ahhoz, hogy fájdalmas legyen olvasni is ezt a sok magyartalan mondatnak nevezett valamit, amit ide írtál. Már egy 10 éves is tudja, mi az a pont, vessző, kérdőjel, felkiáltójel. Neked 18 évesen nem megy. Biztos nagyon iskolázott, értelmes ember lehetsz a pasiddal együtt.
2019. szept. 17. 14:09
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
23: te hol élsz? Babaváró hitel? Csok? Ahhoz dolgozni is kellene.
2019. szept. 17. 14:26
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
A babavárónak azért vannak feltételei.. Hál isten...
2019. szept. 17. 15:48
 29/32 anonim ***** válasza:
82%
Mennyit keres a párod fél év munkaviszony után amiből tudjátok fizetni az albérletet, rezsit, a te eltartásod, az ő költségeit és a baba összes dolgát? Milyen végzettsége van amivel megkeres legalább nettó 400 ezret? Mert ennyi MINIMUM kell három embernek albérletben.
2019. szept. 17. 17:37
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mi csak a valóságot írjuk le. Nem tudom te milyen kis álomvilágban élsz, de ha nem bírja el a kis lelked a valóságot, hát még rengeteg sérelem fog érni. Erre készülj fel. A gyerekedért is ki kell majd állnod szülőként, nem elbújni a sarokba szipogva mert megsértettek.

Tanulni, dolgozni kell és úgy gyereket vállalni. Ha már nem így jött össze, legalább fogadd el a kritikát. Fogalmad sincs mennyi minden kell egy picinek és mennyibe kerül (nekem sem volt míg nem lett sajátom). Iszonyú drágák a babadolgok úgy is ha nem az újat veszed pl. bútorból, ruciból. A cipőről ne is beszéljek, az én 2 éves fiamnak pl. most 4 pár szandál kellett a szezonban mert egyszerűen kinőtte, volt hogy egy hónapban kettőt. De nagyobbat meg nem vehetsz a lábára csak ami épp jó, mert felbukik. És nem, nem a legdrágábbat veszem semmiből. A fizetős oltások is nagyon drágák. A gyógyszerekről nem is beszélve (ha beteg, horror összegeket kell a gyógyszertárban hagyni).

Szóval szépen mentem is vissza dolgozni ahogy a nyáron 2 éves lett, mert a gyes+csp lófütyi - neked meg csupán ezek "járnak".

Még a gyed max is húzós volt úgy, hogy a párom fizuja elfogadható (még törlesztjük a házat és nem, szóba sem jön a csok és társai...).

Szóval ezek az én tapasztalataim.

32/N

2019. szept. 17. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!