Mien támogatás jár?
Saját tapasztalat alapján mondom: a támogatás neve munkahely, illetve fizetés. Majd csed, gyed, gyes- de mivel ez már igencsak csekélyke összeg, ismét munkahely-fizetés. Ezek mellett a támogatás még a családi pótlék, ami helyzettől függően kb a havi tápszeradagra sem elegendő. Illetve családi adókedvezmény, amely szintén nem nagy összeg. Tehát csupán a támogatásra alapozva nem érdemes gyereket vállalni.
Munkahely nélküli gyermekvállalásnál a gyes+családi pótlék "jár".
Szóval tapasztalatom szerint dolgozni kell. Sajnálom ha lehangoltalak.
Ez egy egyszerű kérdés volt csak nem azért válalnánk gyereket mert támogatás jár vagy szükségünk van rá!
Amugy meg jelenleg én nem dolgozom mivel most töltöm a 18 at párom jelenleg fél éve dolgozik!
Ohhh, micsoda kilátások. Egy felhuppantott kiskorú, meg egy fél éve dolgozó fiúcska!
Ha 8 általánost is ilyen gyengén sikerült teljesíteni, mint ahogy az írásodból következik, nem sok jóval kecsegtetnélek!
Azt elfelejtetem mondani hogy én 2017 oktoberétől diákszövetkezet által dolgozom
Elnézést a helyesírásért
Normális hozászolást nem lehetne normálisan kérdeztem!
Igen 18 éves leszek van szakmám
Párom 21 éves!
Valami gondja van tartsa meg legyen szives magában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!