Mondanátok különlegesebb lányneveket? A leggyakoribb a vezetéknevünk.
Sziasztok! Végre kiderült a kisbabánk neme, aki Kislány.
Mivel a vezetéknevünk rettentően gyakori, ezért szeretnénk egy kicsit különlegesebb, egyedi keresztnevet adni, hogy elkerüljük a későbbi névazonosságokat.
Viszont annyira ezek a külföldi magyarul fonetikusan leírt nevek nekem borzasztóak :( nem szeretném, ha nevetségesen hangzana.
Imádnám az Anna vagy Éva nevet, de annyi lesz belőle, mint Kiss Istvánból.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok, teljesen tanácstalanok vagyunk.
Köszönöm szépen előre is!
Először is, jó lenne tudni a vezetéknevet, ahhoz sokkal könnyebb neveket keresni.
Ametiszt, Babett, Eleonóra, Gemma, Gvendolin, Kendra, Lídia, Lorina, Marietta, Médea, Miletta, Nadett, Norina, Oxána, Ticiána, Véda, Xénia, Zóra
Egyébként meg, olvasgasd át az anyakönyvezhető nevek listáját, biztosan találsz olyat, amit senki nem írt le és tetszik nektek! :)
Nem számítanak gyakorinak (vagy manapság már nem azok), szerintem mégis ismert és szép nevek: Zita, Olívia, Pálma, Magdolna, Eleonóra, Ingrid, Rebeka, Valéria, Hedvig, Franciska.
Tényleg ritka, kevéssé ismert, de szerintem szép nevek: Velmira, Manon, Polett, Polina, Lia, Luna.
Köszi mindenkinek, én mindenkit felpontoztam.
Mindkettőnk Kovács :D szóval a Kovács Éva, Kovács Anna, eszméletlenül sok van, pedig olyan gyönyörűek.
Olívia, Izabella, Szonja, Ilka, Sarolta..ezek ritkák.
Kb 10x olvastam át az anyakönyvezhető neveket, mire sikerült választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!