Lehetséges? Van okom aggódni?
Sziasztok :)
Az augusztusi hónapban a párommal volt petting, ujjazás viszont abban a hónapban rendesen meg is jött kb. rá 1 hétre a havim, 7 napig tartott, darabkás is volt. Ebben a hónapban majdnem 1 héttel hamarabb jött meg. Kevesebb mint az előző hónapban, viszont most is volt 1-2 darabkásabb. Most 5-6 napot tartott. Augusztustól egyszer sem voltunk intim kapcsolatbam a párommal. Néha mintha jobban érezném az illatokat s mintha a hasam nagyobb lenne. De lehet beképzelem.
Szerintetek lehetséges, hogy terhes vagyok?Lehetek aktus nélkül terhes úgy, hogy augusztusba rendes, darabkás havim volt?
Nem szeretnék nagyon gonosz s rosszindulatú hozzászólásokat, eléggé hipochonder vagyok, szóval nem kell kioktatni, kérlek!Köszönöm szépen a segítséget
Nah jó :) Ha már ennyi a kötekedő emberek száma elmondon. Nem Magyarországon élek. Egy kis faluban vagyok Work and Travel, keretén belül, ahol 1 gyógyszertár van. A gyógyszertáros tökéletesen nagyon is közeli barát a párom szüleivel, tuti elmondaná nekik az egyik alkalommal, ők meg azonnal értesítenék anyukám, ami után ő tuti haza hívatna és nem engedné meg többe az ilyen dolgokat, nagyon szigorúak a szüleim.Nem vagyok rég kinn annyira megbízható barátokat sem szereztem akiket egy ilyennel megbíznék. Ráadásul itt a teszt sem pár ft. meg nem árulnak akármilyen boltba, ebben a falucskában ninca szupermárket. Ha sikerül jövő héten kimennem a faluból és alkalmam adódik akkor veszek, de nem látok rá nagy esélyt, nagyon elfoglalt vagyok.Ráadásul ez egy hegyekben lévő kis falucska a következő nagyobb város eléggé messze van, költséges is.
Remélem most már kielégítettem a kérdéseket :))))
Jól van látom nagyon nem találtak rá erre a kérdésre az értelmes emberek :))
Ha azt hiszitek ez mind meses, stb. legyen...nem zavar ez annyira :))))))
Mi nem vagyunnk értlemesek???
Te kérdezted meg, hogy lehetsz-e úgy terhes, hogy nem dugtál, és a pasidnak még csak orgazmusa sem volt (mert csak rád figyelt). Akkor hogy a fészkes fenébe lehetnél már terhes, te nagyon "értelmes ember"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!