Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehetséges? Van okom aggódni?

Lehetséges? Van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Az augusztusi hónapban a párommal volt petting, ujjazás viszont abban a hónapban rendesen meg is jött kb. rá 1 hétre a havim, 7 napig tartott, darabkás is volt. Ebben a hónapban majdnem 1 héttel hamarabb jött meg. Kevesebb mint az előző hónapban, viszont most is volt 1-2 darabkásabb. Most 5-6 napot tartott. Augusztustól egyszer sem voltunk intim kapcsolatbam a párommal. Néha mintha jobban érezném az illatokat s mintha a hasam nagyobb lenne. De lehet beképzelem.

Szerintetek lehetséges, hogy terhes vagyok?Lehetek aktus nélkül terhes úgy, hogy augusztusba rendes, darabkás havim volt?

Nem szeretnék nagyon gonosz s rosszindulatú hozzászólásokat, eléggé hipochonder vagyok, szóval nem kell kioktatni, kérlek!Köszönöm szépen a segítséget

2019. szept. 13. 20:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nah jó :) Ha már ennyi a kötekedő emberek száma elmondon. Nem Magyarországon élek. Egy kis faluban vagyok Work and Travel, keretén belül, ahol 1 gyógyszertár van. A gyógyszertáros tökéletesen nagyon is közeli barát a párom szüleivel, tuti elmondaná nekik az egyik alkalommal, ők meg azonnal értesítenék anyukám, ami után ő tuti haza hívatna és nem engedné meg többe az ilyen dolgokat, nagyon szigorúak a szüleim.Nem vagyok rég kinn annyira megbízható barátokat sem szereztem akiket egy ilyennel megbíznék. Ráadásul itt a teszt sem pár ft. meg nem árulnak akármilyen boltba, ebben a falucskában ninca szupermárket. Ha sikerül jövő héten kimennem a faluból és alkalmam adódik akkor veszek, de nem látok rá nagy esélyt, nagyon elfoglalt vagyok.Ráadásul ez egy hegyekben lévő kis falucska a következő nagyobb város eléggé messze van, költséges is.

Remélem most már kielégítettem a kérdéseket :))))

2019. szept. 13. 22:55
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Nnnnna ja. Nyilván.
2019. szept. 14. 06:10
 13/18 anonim ***** válasza:
30%
De egy faszit ebben az icipici Isten háta mögötti falucskában is csodálatos módon találtál aki megujjaz meg pettingel veled nem sokkal azután hogy odaértél, és rövid időn belül hipphopp ki is ismerted a viszonyokat hogy ki kinek a rokona és ismerőse. Hajjaj kislány, ma nincs suli mi, tegnap este alaposan ráértél.
2019. szept. 14. 06:30
 14/18 anonim ***** válasza:
29%
Még szerencse,hogy pont abba a "külföldi" világvégi faluba Wörkendtrávölöztél, ahol a pasid is lakik és még nagyobb mázli, hogy a pasid szülei olyan jóban vannak a tieiddel, hogy ha gyógyszertárba mész, azonnal értesítik őket telefonon, e-mailben, minden egyéb módon, hisz az elérhetőségeiket jó előre megadták egymásnak. Nincs jobb dolgod? Komolyan. Nem lenne opció, hogy az elkövetkezendő saccperkábé negyven évben ne feküdj be senki alá ennyi ésszel? Az egy dolog, hogy épp nem vagy terhes, de máskor se nagyon kellene annak lenned a jövőben,van épp elég hülye.
2019. szept. 14. 07:21
 15/18 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy mégis mi a búbánatos lópikulát dolgozol az "egygyógyszertáros" faluban, ahonnan 2019 ide vagy oda, szabadulni se lehet, mint valami rossz horrorfilmben? Még szerencse, hogy pont oda mentél birkapásztornak, mi lenne velük nélküled... Vagy Szibériáig mentél? Megoldhatatlantinigondok level 25. A faluba csak egy út vezet. És aki oda betér, többet ki nem jön.
2019. szept. 14. 07:28
 16/18 anonim ***** válasza:
30%
Legközelebb biosz helyett ne cigizni menj a suli mellé, jó? Mondjuk dicséretes, hogy legalább magyarra biztos bejársz, ha ilyen szépen tudsz a fantáziáidról forgalmazást írni.
2019. szept. 14. 09:20
 17/18 A kérdező kommentje:

Jól van látom nagyon nem találtak rá erre a kérdésre az értelmes emberek :))

Ha azt hiszitek ez mind meses, stb. legyen...nem zavar ez annyira :))))))

2019. szept. 14. 09:41
 18/18 anonim ***** válasza:
27%

Mi nem vagyunnk értlemesek???

Te kérdezted meg, hogy lehetsz-e úgy terhes, hogy nem dugtál, és a pasidnak még csak orgazmusa sem volt (mert csak rád figyelt). Akkor hogy a fészkes fenébe lehetnél már terhes, te nagyon "értelmes ember"?

2019. szept. 14. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!