Lehetséges? Van okom aggódni?
Sziasztok :)
Az augusztusi hónapban a párommal volt petting, ujjazás viszont abban a hónapban rendesen meg is jött kb. rá 1 hétre a havim, 7 napig tartott, darabkás is volt. Ebben a hónapban majdnem 1 héttel hamarabb jött meg. Kevesebb mint az előző hónapban, viszont most is volt 1-2 darabkásabb. Most 5-6 napot tartott. Augusztustól egyszer sem voltunk intim kapcsolatbam a párommal. Néha mintha jobban érezném az illatokat s mintha a hasam nagyobb lenne. De lehet beképzelem.
Szerintetek lehetséges, hogy terhes vagyok?Lehetek aktus nélkül terhes úgy, hogy augusztusba rendes, darabkás havim volt?
Nem szeretnék nagyon gonosz s rosszindulatú hozzászólásokat, eléggé hipochonder vagyok, szóval nem kell kioktatni, kérlek!Köszönöm szépen a segítséget
Nem fogom most ide kiteregetni a magán ügyeimet :))
Tesztre nincs lehetőségem, nem ezzel kapcs kell enegem oktatni
Ha a párod a kukijat nem tette be a huvelyedbe, akkor NEM LEHETSZ TERHES. HACSAK nem te vagy Szűz Mária!!
Arra figyelj: Ha beteszi a kukacat a huvelyedbe húzzon rá óvszert! Ha meg petting: ne nyúljon beléd spermas kézzel.
DE amúgy egy általános iskolai tankönyv fellapozasaval is rajohettel volna, hogy hogy lehet babát csinálni... Ejnye, 1-es!
Igen ezeket tudom, csak ilyenkor az épp ész nem annyira megy :))
Nem motoszkált bennem spermás kézzel, sőt még el sem élvezett legutoljára, inkább rám figyelt
"Nem fogom most ide kiteregetni a magán ügyeimet :))
Tesztre nincs lehetőségem, nem ezzel kapcs kell enegem oktatni"
IDIÓTA! Már eddig is több volt az információ, mint ami ránk tartzna a darabkás menstruáddal kapcsolatban.
Ujjazástól max akkkor eshetsz teherbe, ha apjuk előtt recskázott.
Teszt: valóban egy könnyen, mindenki számára elérhető és titokban is használható eszköz. Olyan nincs, hogy nincs rá lehetőséged. Ez csak kifogás.
A darabkás mensidet megosztod velünk, de mikor valaki visszakérdez, mindjárt "nem teregetsz ki" semmit.
Amúgy figyu, ezzel a teszt dologgal. Árulják minden gyógyszertárban. Árulják minden egyes drogériában. Árulják a legtöbb nagyáruházban, hipermarketben. A legolcsóbbak 800-900 forint körül vannak, de 1500-ért olyat kapsz, ami csak meg nem szólal. Jelzem, még mindig nem értük egy el egy mekis menü átlagárát. Bármilyen kicsi faluban is lakj, gyogyszertár kell legyen a közelben, elballagsz, megveszed.
DE! Ha akármilyen oknál fogva te mégsem tudod megvenni mondjuk mert szobafigságban vagy vagy mit tudom én, akkor ott a kedves párod, aki pettingelt veled és az ujját is beléd dugta, és ha mindezekre volt elég vér a pucájában, akkor arra is lesz, hogy vegyen neked egy terhességi tesztet. Reggel rápisilsz, egy csík van, kész, mindenki megnyugodott. Most szerinted amúgy innen belelátunk a méhedbe, vagy hogy gondolod? Nyilván az esetedben az esély a terhességre erősen konvergál a nullához, de akkor is, sem jósok, sem jövőbelátók nem vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!