Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi segíthet, ha négy napja...

Mi segíthet, ha négy napja székrekedésem van? Veszélyeztetett terhes vagyok, feküdnöm kell.36 hkm

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár hete méhnyak elégtelenség miatt az orvosom fekvésre ítélt, és emellett gyógyszereket kell szednem (progesteron exceltis, cordaflex, magneb6, velfem, vas), valamint kaptam egy arabin pesszáriumot is.

Sajnos múlt hét óta egy két nap kivételével székrekedéssel küzdök. Most éppen negyedik napja nem sikerül, kezdek kétségbe esni. Dulcosoftot használok ( habár nem minden nap vettem eddig be, mert anélkül is volt székletem, csak utána megint nem sikerül).

Sajnos több mozgás nem lehet, mint a minimális (tisztálkodás, stb), eszem, iszom rostosat, sok folyadékot iszom, de nem nagyon akar segíteni semmi

Volt valakinek hasonló tapasztalata, esetleg van valami, ami segített? Nem szeretném, ha kórház lenne a vége :(.

36 hetes kismama

Köszönöm előre is a válaszokat!

2019. szept. 5. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szilvalé + kakaó segít. Szilvalevet langyosan , nem hűtve, a kakaót melegen. Ha egymás után megiszod, van 10 perced. Csak juss el időben ahova kell!
2019. szept. 5. 10:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tej és őszibarack
2019. szept. 5. 10:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Aszalt szilva
2019. szept. 5. 10:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

És egy evőkanál lenmagot még nyelj le azután hogy ittál szilvalevet vmi tejtermékkel!

Nálam még a joghurt-aszalt szilva-lenmag kombó is segített, minden nap ettem. Szülés után is sok gondtól szabadított meg. Egyébként finom is

2019. szept. 5. 11:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Laevolac-ot használtam.
2019. szept. 5. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a glicerines kup használt. Egesz terhesség alatt kínzott a székrekedés.
2019. szept. 5. 14:01
 7/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Mindekinek nagyon köszönöm a válaszokat! Tegnap késő délután végül sikerült (reggel bevett Dulcosoft sziruppal).

Aszalt szilvát rendszeresen eszem, sajnos nem mindig segít. Legközelebb kipróbálom a fenti tanácsokat is :).

Köszönöm mégegyszer! Mindenkinek ment a zöld kéz :).

2019. szept. 6. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!