Mit csinálnál ha lenne két gyereked és veszélyeztetett terhes lennél?
Fizetett segítséget vennék igénybe.
(Egyébként nem vállalnék 0 segítséggel 1 gyereket sem és itt nem a nagyszülők, hanem a férj teljes értékű részvételére gondolok.)
Igen, az elsővel egyetértek, bármikor kerülhetek kórházba, akkor most ők maradjanak otthon?
Nem jó, hogy nincs segítség, napközben beadnám bölcsibe, addig is pihennék, vagy próbálnám a szüleimet/anyósékat elérni, felváltva segítsenek.
Férj? Ha nincs senki, akkor fizetett segítség.
Egyébként a férjem - anyukám - anyósom felváltva jönnének. A férjem 1 hétig itthonról dolgozik, aztán anyukám jön fel 1 hétre, aztán anyósom jön fel 1 hétre és így tovább. Sőt, apum vállalkozó, otthonról dolgozik, ő is fel tudna jönni segíteni.
mi tudtuk, hogy majd veszélyeztetett leszek ezért úgy vállaltuk, hogy a nagy ovis legyen. reggel vitte a férjem, délután meg én mentem érte, ennyit engedett az orvos, ez napi 10 perc séta.
este mikor hazajött a férjem mindent megcsinált, addig fekve játszottam a gyerkőccel.
3. azért nem lesz, mert 2 gyerek mellett képtelenség ezt végigcsinálni.
mennyi idősek a gyerekeid? nagyon nem mindegy, hogy közösségbe járnak, vagy picikék még. mondjuk ha nincs semmi segítség akkro vagy fizetsz valakinek, vagy kockáztatod a meg nem született abban bízva, hogy nem lesz gond
Másodikkal voltam veszélyeztetett, többször kórházban is (összesen 1 hónapot). A férjem volt a naggyal, a háziorvosa kiírta táppénzre. Két gyerekkel ugyanez lett volna.
Takarítást, főzést akkor sem csináltam, ha otthon voltam.
Egy gyes-en lévő anyuka hozott ebédet, takarított és a gyerekek elvoltak együtt. A védőnő hozott össze minket. neki jól jött a plusz pénz, nekem kellett a segítség, nekünk és a gyerekeknek is jó volt a társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!