Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez normális eljárás egy...

Ez normális eljárás egy kórházban?

Figyelt kérdés
Lassan egy hete fekszek bent túllépéssel. Mikor befeküdtem volt méhszáj vizsgálat azóta csak nst minden nap. Én kezdek aggódni hogy senki nem vizsgál meg. Nem néznek megszájat. Nem nézik a babát. Félek hogy szülés után derül ki hogy baj van. Ha kérdezek azt mondják nem indokolt más vizsgálat. Én aggódom túl?
2019. szept. 3. 10:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hetente egynél több uh is felesleges.

Ha nem tágulsz, akkor a magzavíz minőségét nem lehet ellenőrizni /amnioskópia/

2019. szept. 3. 12:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk flowmetria nem ártana...nekem a 41.héten kellett befeküdni, 1.nap befekvésnél méhszájat néztek+ flowmetria. Ez alapján mondták,hogy 41+4-ig várunk,hogy beinduljon, előtte való két nap prepidil gélt kaptam. 3.napon is néztek áramlást, végül 41.+4 lett,indítani kellett. Mindennap nst, ctg,bár tudom hogy a lepény állapotára ezekből is tudnak következtetni, de megnyugtató volt,hogy végig alaposan figyelték a babát.
2019. szept. 3. 12:40
 13/15 anonim ***** válasza:
60%

"Nem nézik a babát"

Miért, szerinted az NST mégis mit néz?

2019. szept. 3. 17:13
 14/15 A kérdező kommentje:
És az nst látja azt hogy mennyire öregedett el a méhlepény, mennyi a magzatvíz és rendesen fejlődik-e a baba? Mert hogy a 35 hét óta csak nst van. Ultrahang nincs.
2019. szept. 3. 17:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Az NST azt látja, hogy jól van-e a magzat méhen belül. És az pont elég. Semmit nem számít, hogy hányas érettségű a lepény, ha a funkcióját ellátja.
2019. szept. 3. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!