Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez normális eljárás egy...

Ez normális eljárás egy kórházban?

Figyelt kérdés
Lassan egy hete fekszek bent túllépéssel. Mikor befeküdtem volt méhszáj vizsgálat azóta csak nst minden nap. Én kezdek aggódni hogy senki nem vizsgál meg. Nem néznek megszájat. Nem nézik a babát. Félek hogy szülés után derül ki hogy baj van. Ha kérdezek azt mondják nem indokolt más vizsgálat. Én aggódom túl?
2019. szept. 3. 10:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
44%
Lehet, hogy nyitni kéne a pénztárcát. Ne félj akkor rögtön körberajonganak! :/
2019. szept. 3. 10:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Amíg nincsenek összehúzódásaid, nem fog kinyílni a méhszáj. Inkább örülj neki, hogy nem turkálnak feleslegesen. Minden egyes felnyúlással nő a fertőzésveszély. Egyébként szerinted mi baj lenne, ami miatt indokolt a méhszájvizsgálat? Mitől félsz?
2019. szept. 3. 10:43
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó alulról piszkàlni

Az nst bőven elég

Engem nem fektettek be

41+1 szültem

2019. szept. 3. 10:48
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már az is rejtély, miért kell a kórházban lenned. Ha nincs panaszod, nyugodtan várhatnád otthon a szülés megindulását. Van valami gond a terhességgel? Vagy csak messze laksz a kórháztól?
2019. szept. 3. 10:48
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk 41+0 fektettnek be es nm varnak tobb m egy hetet, max par napot...

Melyik orszagban vagy?

Hany hetes terhes vagy?

Miert vagy korhazban?

2019. szept. 3. 11:11
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Attol, hogy a mehszajadat vizsgaljak nem derul ki semmi a babarol.

Az nst pont arra valo, hogy a babat megfigyeljek, hogy jol van-e.

Teljesen felesleges lenne a gyakori mehszaj vizsgalat, fajasok nelkul pedig meginkabb, mert nagy esellyel pont ugy nez ki, mint korabban.

Ha a baba nincs jol, az az NST-n latszodni fog, erre attol jobb vizsgalat nincs.

2019. szept. 3. 11:41
 7/15 A kérdező kommentje:
Magyarországon vagyok. Messze lakok a kórháztól azért fektettek be. Attól félek hogy mondjuk bele kakál a vízbe mondjuk. Vagy egy csajjal pl most közölték hogy nagyon kevés nála a magzatvíz. És őt is csak azért ultrahangozták mert faros a babája. 40+4 vagyok. És 3 napja vérnyomás csökkentőt kapok
2019. szept. 3. 11:48
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez már a sokadik kérdés amiből arra következtetek hogy vannak nők akik szerint csak a manuális vizsgálat a vizsgálat. A többi nem az. Miért?

Ha kellett az én orvosom hüvelyi uh-val nézte a méhszájat, és sokkolt amikor 30 hetesen kórházba kerülve az ügyeletes doki manuálisan vizsgált meg. Iszonyúan fájt és ma sem értem mire volt jó.

2019. szept. 3. 11:49
 9/15 A kérdező kommentje:
Félreértessz. Nem azt akarom hogy turkáljanak bennem. Megvolt. Rohadtul fájt. De mondjuk ultrahang? Vizelet vizsgálat?
2019. szept. 3. 11:56
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem méhszájat sosem néztek, uh heti egyszer volt, lehet neked is lesz. Kérdezd meg, mondd, hogy aggódsz.
2019. szept. 3. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!