Ti nem szoktatok irigykedni a jobb anyagi helyzetben lévő anyukákra?
Figyelt kérdés
Én bevallom, igen, most irigykedem, semmi szépítés. Van egy barátnőm, pár évre megszakadt köztünk a kapcsolat, de mostanában újra egymásra találtunk és megbeszéltük a dolgokat. A legjobb barátnőm volt előtte. Nekem már 2 gyerekem van, neki 1, a két pici 2 hónapos. Most meglátogattuk őket... Neki is jó munkája van, a férje pedig nagyon gazdag ember. Mi szerényebben élünk, egy kisboltot viszünk a férjemmel. Hát... A gyerek szobája akkora, mint a mi kis lakásunk és tényleg minden luxus és ami iriggyé tett, hogy a gyereknek is. Hercegnős szoba, egyedi bútorok, dizájner babaruhák... Picit beleszakadt a szívem, hogy az én gyerekeim ennél... "csövesebbek" és mindig azok lesznek. Veletek még sosem volt ilyen, csak én vagyok a rossz? Mert elmeséltem a férjemnek és totál kifakadt.2019. aug. 28. 20:46
21/26 anonim válasza:
Nem irigykedem másra,inkább mindig arra törekszünk,hogy nrkunk és a gyerekeknek mi a jó.Nem mást irigyrlek,hanrm teszek érte hogy olyan életunk legyen amit más irigyel. :)
22/26 anonim válasza:
Irigy erre nem vagyok, viszont félteném a gyerekem ilyen környezetben... gyerekkoromban ért bőven beszólás jómódú barátaim anyjától. Mármint kajak a felnőttek néztek le, mert nem olyan volt a házunk, (mert még épült).
Azért az kemény, ha a felnőttek rekesztenek ki kisgyerekeket. Na szóval én ettől félteném, nem irigykednék...
23/26 anonim válasza:
"Minden csóró azt hiszi, hogy aki sok mindent megvesz a gyerekének abból elkényeztetett lesz."
Ez valóban általánosítás, bár aki ilyen alpári stílusban nyilvánul meg más emberekről, az kíváncsi vagyok milyen értékrendet adhat át a gyerekének...
Pepco ide, 10 ezres rugi oda.
24/26 anonim válasza:
Nem, mert attól hogy vki pénzes, még nem biztos hogy jobb szülő, mint aki kevésbé az. Nem feltétlen lesz boldog az a gyerek, aki mindent megkap és ki van nyakba a segge. És a jómódúnáo is van gazdagabb, akkor ennyi erővel ő is irigykedhet. Az embernek sosem elég, mindig többet akar, mint ami van neki.
25/26 anonim válasza:
Teljesen normális amit érzel. Régen a munkám miatt sokat jártam házhoz. Elég drága dolognak számított akkor még, úgyhogy rengeteg gazdag vendégem volt. Voltak kisgyerekes anyukák is. Hogyne néztem volna írigykedve a Budai 800 nm-és gyönyörű házukat, belső medencével, hallgattam az utazásait egzotikus szigetekről, néztem a luxus kocsikat a garázsában. Ja, törekedjünk, hogy nekünk is legyen, vicces. Az átlaghoz képest jól élünk, ház, nyaraló, sok milliós megtakarítás. Viszont amiket láttam, nem az a kategória. Ez nem rosszindulatú írígység, inkább ez a " basszus ennek milyen jó".
26/26 anonim válasza:
Előző vagyok, akik pedig itt csóroznak, hidd el, na azok nagyon messze vannak ezektől az emberektől, soha semmilyen formában nem jött fel náluk az anyagiak. Ilyen " csórózást" én még csak kizárólag olyan emberektől hallottam, akik szeretnének jól élni, de még az alapok sincsenek meg igazából, rázzák a rongyot a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!