Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek a Zoltana...

Mi a velemenyetek a Zoltana nevrol?

Figyelt kérdés
2019. aug. 27. 23:37
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%

#20 hogy te mit hiszel tényeknek és mit nem, az a te dolgod. A valóság szempontjából irreleváns.

Ha éltél volna akár 1 évet is Borsodban vagy Szabolcsban, heti szinten összefuthatsz Dzsézönsztetem, Brúszvilisz, Fabríció, Teszlatrooper, Plésztéjsön stb. nevű emberekkel. Meg is tapogathatnád őket, nem-e hologramok. De felőlem azt hiszel, amit akarsz; a lapos Földes háborodottak korában már nem tudok igazából min meglepődni.

2019. aug. 28. 18:05
 22/35 anonim ***** válasza:
25%
#21-es, te meg ugye igazoltattad is őket, ez van a személyijükben?
2019. aug. 28. 18:21
 23/35 anonim ***** válasza:
81%

21!

Ugyan fejezd már be a hazudozást, csak magadat égeted. Magyarországon magyar gyerek csak az MTA anyakonyvezheto utonevek listájáról kaphat nevet. Ettől eltérően, ahogy előttem írta az egyik hozzászolo, csak külföldi származású, vagy nemzetisegu szülő gyereke kaphat külföldön használt nevet és ebben az esetben az eredeti irasmoddal anyakonyvezki. Tehát azbaltalad kitalált Teszlatrooper eleve röhej, mert egyik szabalynak se felelne meg: a név ugyanis vagy Teslatrooper vagy Teszlatrúper lenne. Dzsézönsztetem , Brúszvilisz, Plésztéjsön megintcsak a te csökött kis agyad szüleménye. De most figyel jól, egyet sikerült eltalalnod: a Fabríció anyakonyvezheto, pont így. A Föld pedig egyértelműen gömbölyű 😘

2019. aug. 28. 18:30
 24/35 anonim ***** válasza:
0%

#22 és te igazoltattad őket, hogy tudod, mi áll a személyijükben?

Szépen a saját csapdádba estél.

#23 azzal hogy te a nemtudásoddal próbálsz "érvelni", te égeted magad a legjobban. Ezt tudod csak ismételgetni, mint valami rossz papagáj, hogy "az emtéá így meg úgy". Szerinted a kisebbséget mióta érdekli az MTA?

Sőt, jobbat mondok, kisapám: a lopás a BTK szerint bűncselekmény, mára mégis a világ legtermészetesebb dolga lett.

Lehet, hogy a "Teszlatrooper"-t nem ebben a formában anyakönyvezik, ettől függetlenül már egy létező név, akkor is, ha másfél hónapon keresztül toporzékolsz még rajta.

Maradjunk annyiban, kisapám, hogy én élek Borsodban, nem te, úgyhogy a te tapasztalatod pontosan annyit is ér. Azaz semmit.

A mínuszt pedig kaptad.

2019. aug. 28. 18:39
 25/35 anonim ***** válasza:
70%
Oktondikam, ha nem ebben a formában anyakönyvezik akkor konkrétan mitől is lesz belőle létező név? Semmitől. Az ember neve szerepel az összes létező igazolvanyan. Már a csecsemő nem is van szemelyije, amit az anyakönyvi kivonata alapján keszitettek el. Neked pl lehet hogy Agyatlan Tihamér az anyakönyvezett neved,ettől én még siman becezhetlek Oktondinak, megse lesz ez a neved a büdös eletbe se, hiába illik tökéletesen rá. A lopás téma nem tudom hogy jön ide. Gondolom a te általad felvázolt kisebbségi réteg nem fog üres anyakönyvi kivonatot lopni, hogy kitöltse és esélyes hogy annyira nem képzettek szerinted hogy hivatalossá is tegyek. Menj aludni
2019. aug. 28. 19:53
 26/35 anonim ***** válasza:
0%

#25 itt nem becenevekről van szó, hanem rendes polgári nevekről, kisapám, úgyhogy leállhatsz a csúsztatással.

Igazából amióta mazsolázgatással próbáltad alátámasztani az "igazadat", azóta hiteltelenné váltál, úgyhogy kár a gőzért.

Unalmas a vita olyasvalakivel, akinek se igaza nincs, se kompetenciája, hogy ezt belássa.

2019. aug. 28. 22:01
 27/35 anonim ***** válasza:
77%

UTOLSÓ!

Megegyszer: az általad felsoroltak egyike sem adható név Magyarországon. Akkor sem, ha a földhöz vered magad

2019. aug. 29. 03:22
 28/35 anonim ***** válasza:
0%

#27 leírhatod még ugyanazt a baromságot ötvenszer, akkor se fogja igazzá tenni.

A személyes kételyeid nem fogják felülírni a tapasztalataimat, de azért erőlködj csak tovább.

2019. aug. 29. 04:20
 29/35 anonim ***** válasza:
28%
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2019. aug. 29. 06:49
 30/35 anonim ***** válasza:
69%

[link]

Gondolom akkor ez is kamu szerinted 😂😂

Egyébként napi szinten dolgozom személyes okmányokkal. A legdurvább keresztnév ami szembejött pár éve az "Alpacino" volt. Így egybeírva. Anyuka nyilván az egyik kisebbséghez tartozott, le se tagadhatta volna, így járt hozzá egy "tipikus" vezetéknév is. Kérdeztem tőle, hogyan sikerült ezt a nevet így anyakönyveztetni. Állítólag 30e Ft volt mindennel együtt.

De hogy a kérdésre is válaszoljak. A Zoltána nekem túl ferfias név. Az egyik ismerősöm adta a lányának, mert apuka Zoltán volt. Szegényt az iskolában Zolinak becézik.

2019. aug. 29. 07:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!