Mi a velemenyetek a Zoltana nevrol?
"Magyarországon csak és kizárólag az MTA utónév listáján szereplő nevek adhatoak."
Nem egészen. Pl.ha vmelyik kisebbséghez tartozónak vallod magad, adhatsz kb bármit. Vagy ha az egyik szülő külföldi.
17!
Az átlag magyarra vonatkozik a szabaly, tudom hogy mik a kivételek. A kamu válaszado név kitaláció nem tartoznak ez alá. Max az Inuyasha lehetne ezen az alapon anyakonyvezve. Ehhez viszont az kell, hogy legalább az egyik szülő japán állampolgár vagy japán nemzetiségű legyen. Ha pedig így van, akkor nagy eséllyel nem Kovács lesz a vezetéknév.
#10, jaaaaaaa hogy te azt fogadsz csak el bizonyítéknak, ami téged igazol!
Bocsánat, azt hittem, ennél feljettebb a vitakultúrád.
Nem becenevekről beszélek, hanem rendes keresztnevekről. De neked úgyis hiába magyarázok. Van, amit te hiszel, és vannak a tények. A kettőnek pedig semmi köze egymáshoz.
A piros kezet visszakaptad. Ez nekem is megy.
19!
1, Ahhoz, hogy az értékelés látszódjon, minimum 3 embernek kell értékelni.
2, Érvnek a tényt fogadom el. A tény pedig az, hiyg az általad felsoroltak nevek közül egyedül az Inuyasha anyakonyvezheto, kizárólag japán állampolgárságú vagy nemzetisegu felmenovel.
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!