Egyáltalán nem tetszik. Szerintem megbélyegzed a gyereked, egy életen át magyarázkodhat hogy a szülei nagyon fantáziadúsak akartak lenni.
2019. aug. 27. 23:45
2/35 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, pedig a kisfiam Zoltán. A női verzió valahogy nem hangzik jól.
2019. aug. 27. 23:45
3/35 anonim válasza:
Elképzeltem, ahogy anyuka kiabál a játszótéren: “Zoli, gyere ide!” - és erre odaszalad egy copfos kislány.
2019. aug. 28. 00:41
4/35 anonim válasza:
Nem jo.. hangzasban nekem hasonlo, de megsem ilyen kifacsart, izzadtsagazagu vmi, az a Zsolna. A Zoltan nev egyebkent jo szerintem, nem adnam, de megallja a helyet.
2019. aug. 28. 00:48
5/35 anonim válasza:
Borzalmas
2019. aug. 28. 01:24
6/35 anonim válasza:
Rémes név. Ugyanolyan, mint a Kovács Inuyasha, Kolompár Teszlatrooper meg a Lakatos Pikácsú.
2019. aug. 28. 01:33
7/35 anonim válasza:
6!
Mi a jó égért írod le ezeket minden egyes neves kérdéshez? Ezek a te agyszulemenyeid, egyik se anyakönyvezheto
2019. aug. 28. 03:16
8/35 anonim válasza:
#7 elrettentő példának írom le. Ha nem tetszik, ne olvasd.
Másik kérdésnél is nekiálltál ajvékolni, én pedig konkrét bizonyítékot hoztam arra, hogy tényleg léteznek ilyen nevek, tehát nem én találtam ki őket.
De tudodmit? Itt egy cikk, csak neked, csak most! Kellemes olvasgatást a hülyébbnél hülyébb nevekhez!
Egy jöttment blog oldal minden, csak nem bizonyíték. Magyarországon csak és kizárólag az MTA utónév listáján szereplő nevek adhatoak. Az eltalad felsoroltak egyike sem szerepel a listán, ergo nem adható a, nem anyakonyvezhetoek. Persze Kovács Róbertet ettől még becézett az anyja Inuyasha-nak, Kolompár Amadeusz beceneve lehet Teszlatrooper es a Lakatos Istvan szuleinek se tiltja senki, hogy Pikácsú legyen a beceneve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!