Aki nem akar csak egy gyereket mit válaszol ha kérdezi tőle valaki, hogy mikor jön a kistesó?
Hogy nem jön. Elégedett vagyok a mostani életemmel és nem tervezünk újabb gyerkőcöt. Így van időnk az elsőre stb.
Vagy csak szimplán nem jön és kész.
Ha tudom h csak a szentbeszéd lenne belőle mert olyan emberrel beszélek... Pl h jajj de hát pedig az jó ha van kistesó stb stb
Szal félórán át megakarná nekem mondani h de az milyen jó, és mondjuk vmilyen oknál fogva nem akarom elküldeni a p*csába az okoskodásért akkor meg annyit mondunk h egyelőre nem. És akkor mindenki megnyugszik.
Én kerdo mindattol fuggoen.
Mikor jön a kisteso? Soha!
Szeretnetek meg egy gyereket? Biztosan nem!
De teso kell! Nekünk akkor se lesz meg egy! (ha olyan mondja akinek egy sincs kozlom vele h szuljon eloszor egyet es viasszterunk rá neki van e energiaja másodikra)
Ember tervez, Isten vegez.
Mi szeretnenk tesot, nem sikerul, de erre csendben lesznek, es meg ok erzik magukat kellemetlenul. 😂 Erezzek is ilyen hulye kerdes mellett...
Nalunk így van..
-Mikor jon a kisteso?
-Nem jön..
-De, mindenkinek kell.. Bla bla (végig se hallgatom)
-Szerencsére ezt en döntöm el :D
Aztan masrol beszélek. Reg feladtam a magyarazkodast.
Nekem 2 fiam van. De jön a kérdés mindig, hogy nem lesz 3.? Szóval akárhány van, sose elég. Mindig azt mondom, ennyit terveztünk, és teljesítettük a tervet.
Pedig a 3. tuti lány lenne- mondom: na pont ezért nem lesz kistesó:) élvezem a női egyeduralmat! (persze imádnám a kis csajszikat is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!