Jogosan bánt, hogy mindenki furcsán néz, amiért már nem megyek vissza dolgozni 21 hetesen?
Figyelt kérdés
Pedagógusként dolgozok kicsi gyerekekkel. Nehezen estem teherbe, végül májusban lett pozitív a tesztem. Az előző tanévet végig dolgoztam, majd jött a nyári szünet és arra jutottam, hogy szeptemberben 21 hetesen már nem kezdem az új tanévet. A tantestülettel időben megbeszéltem a szándékomat, már meg is van a helyettesem.
Mégis amikor valakinek mesélem nagyon furcsán, már-már megvetően/csodálkozóan néznek rám. Lehet, hogy a hormonok miatt de rosszul esik. Jobb lett volna másfél hónapra visszamennem és még az első félévet sem lezárva "átpasszolni" a gyerekeket? Ráadásul szerencsére mindezt anyagilag megengedhetjük magunknak.
2019. aug. 24. 14:05
11/11 anonim válasza:
Én a 35. ill. 30. hétig dolgoztam, nem túl fittem, de irodában. De tanárként, ha így jön ki a terhesség a tanévhez képest, én is így döntöttem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!