Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogosan bánt, hogy mindenki...

Jogosan bánt, hogy mindenki furcsán néz, amiért már nem megyek vissza dolgozni 21 hetesen?

Figyelt kérdés

Pedagógusként dolgozok kicsi gyerekekkel. Nehezen estem teherbe, végül májusban lett pozitív a tesztem. Az előző tanévet végig dolgoztam, majd jött a nyári szünet és arra jutottam, hogy szeptemberben 21 hetesen már nem kezdem az új tanévet. A tantestülettel időben megbeszéltem a szándékomat, már meg is van a helyettesem.

Mégis amikor valakinek mesélem nagyon furcsán, már-már megvetően/csodálkozóan néznek rám. Lehet, hogy a hormonok miatt de rosszul esik. Jobb lett volna másfél hónapra visszamennem és még az első félévet sem lezárva "átpasszolni" a gyerekeket? Ráadásul szerencsére mindezt anyagilag megengedhetjük magunknak.

2019. aug. 24. 14:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
72%
Én a 35. ill. 30. hétig dolgoztam, nem túl fittem, de irodában. De tanárként, ha így jön ki a terhesség a tanévhez képest, én is így döntöttem volna.
2019. aug. 25. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!