Szerintetek ciki/furcsa lenne az egyik ex nevét adni a
babánknak?
Figyelt kérdés
Hamarosan szeretnénk gyarapítani a kis családunkat, és szóba kerültek a nevek is. Viszont a kedvenc nevem történetesen megegyezik a párom egyik exének nevével. Több más név is tetszik, de mindkettőnknek ez tetszik a legjobban. A párom azt mondta, őt nem zavarja, nekem viszont kicsit idegen a gondolat, főleg, hogy komolyabb kapcsolat volt és az egész családja ismerte a lányt. Ti mit gondoltok?
2019. aug. 24. 13:27
1/10 anonim válasza:
Ha mindenkivel egyut volt a parod akkor nem lesz neve? Nev nem egyeztetheto meg az emberrel. Szerintem nyugodt szivvel.
2019. aug. 24. 13:33
2/10 anonim válasza:
Én nem adnám ezt a nevet.
2019. aug. 24. 13:35
3/10 anonim válasza:
Engem zavarna, nem adnam.
2019. aug. 24. 13:39
4/10 anonim válasza:
Nem a nőről kapja a nevét, hanem tetszik nektek ez a név.
Most azért legyen hülye neve, mert apa járt szép nevű lányokkal?
De ha nagyon kihatott a kapcsolatotokra valamiért, és neked a csaj jut róla eszedbe és nem tudnád megszokni, akkor másik nevet kell választani.
Az esküvő után nekem ugyanaz lett a nevem, mint az anyósomnak aki pffff hát khm... de most azért nem hordom máshogy a férjezett nevem.
Viszont ha annyira gyűlölném, hogy hányok ha meglátom, lehet máshogy hordanám :D
2019. aug. 24. 13:41
5/10 A kérdező kommentje:
Igazából annyira nem zavarna, meg tudnám szokni, csak mégis olyan furcsa lenne. Közepesen ritka név, nincs belőle annyira sok amúgy.
Amennyit mesélt róla, még aranyos lánynak is tűnik, tehát nem egy pszichopata vagy őrült, csak nem voltak kompatibilisek. A kapcsolatot se tartják. Igazából csak tényleg fura lenne. :D
2019. aug. 24. 14:02
6/10 anonim válasza:
Átérzem, bár nálunk pont fordítva. Fiam lesz, volt egy pasim akit úgy hívtak, ami most a férjemnek nagyon tetszik. El mondtam neki, hogy ez nekem egy kicsit idegen, de azt mondta kedves vagyok, hogy elmondtam, de őt abszolút nem zavarja, továbbra is azt a nevet akarja adni neki. Bennem még azért mindig van egy kérdőjel :)
2019. aug. 24. 14:30
7/10 anonim válasza:
Leginkább azért nem adnám, mert az egész családja arra a lányra fog asszociálni - persze csak egy darabig, de ez már túl fura.
2019. aug. 25. 11:11
8/10 anonim válasza:
Attol fugg mennyire egyedi a nev. Pl. Anna, Monika, Eva tok mindegy. De ha Eugenia, Lukrecia, Napsugar, stb , akkor biztos az exre fognak sokan asszocialni.
2019. aug. 25. 17:57
9/10 anonim válasza:
Jaj bocsi, most latom, h irtad mar, h kozepesen ritka nev!
2019. aug. 25. 17:58
10/10 anonim válasza:
Ha csak egy kedves lány, aki soha nem volt negatív hatással a kapcsolatotokra, akkor hülyeség más nevet adni.
Ha 50 lánnyal szexelt, akkor az az 50 név ki van zárva? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!