Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez nagyon furcsa/ciki?
Figyelt kérdés
Már 3 éves korom óta van egy plüsskutyám, csak vele tudok elaludni(pedig van egy csomó plüssöm), osztálykirándulásokra, meg minden ottalvós dologra elviszem(volt, hogy már sírtam is azért, mert otthonhagytam), lefekvés előtt mindig odaviszem anyáénak jóéjtpuszira, és ha iszok akkor őt is mindig "megitatom". Lényegében(szerintem) úgy viselkedek vele, mint egy babával, a gügyögést leszámítva. Tudom, hogy nagyon hülye kérdés, kérlek ne kövezzetek meg, de mostanában elgondolkodtam azon, hogy talán a gyerekes viselkedésem(aminek az egyik példája ez) miatt nem volt még senkim. Nagyon hülyének néznétek a lányt, hogyha megtudnátok, hogy ezeket csinálja? Már én érzem magam kellemetlenül, de egyszerűn ilyen vagyok2018. júl. 16. 22:05
1/16 anonim válasza:
Semmi gond, 12 eves korod kornyeken majd abbahagyod.
3/16 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy hány éves vagy. 15-16 éves korig még azt mondom, hogy elfogadható, de utána már kicsit furcsa. :D Azzal nincs gond, ha van egy plüssöd, ami az évek alatt hozzádnőtt, de ez az itatós, meg pusziadós dolog már annyira nem oké. Nekem is vannak alvós cuccaim, de ezeket nem szoktam velük csinálni. Remélem, hogy érted, mit akarok mondani, semmi rosszindulat nincs bennem.
4/16 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, igen szerintem is elég gyerekes, de nem igazán tudok vele mit csinálni :/
2018. júl. 16. 22:25
5/16 October15 válasza:
Furának fura de valahol azért aranyos. :D
[A sztorit pü-be leírtam.]
26F
6/16 anonim válasza:
Majd leszoksz róla, ha ott fekszik melletted egy hús-vér ember, akit ölelhetsz helyette :)
7/16 anonim válasza:
Szerintem aranyos és ha nem sértelek meg vele még néha poénokat is dobálnék, persze tényleg csak akkor ha neked nem esne rosszul.. Tehát szerintem nem ciki, ha majd jön a rómeó ő sem fog ezért otthagyni.. :)
8/16 anonim válasza:
Kicsit fura, de inkább cuki mint ciki. :D
9/16 anonim válasza:
Nem hétköznapi, de szerintem is inkább aranyos, mint ciki. Én 25 vagyok és nem válnék meg a gyerekkori plüsseimtől, sőt, most is örülök, ha kapok valakitől. :)
Megjegyzem, plüssel aludni kényelmesebb, mint a párommal... a plüsst szépen magamhoz ölelem és jóccakát, a párom meg vagy felrúg álmában, vagy horkol, vagy lehúzza a takarót, vagy rám fekszik... :D
10/16 anonim válasza:
Addig aranyos, hogy van plüssöd, viszont szerintem nagyon fura, hogy 16 évesen itatod is meg sírsz, ha nem aludhatsz vele. Nőjj fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!