Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez nagyon furcsa/ciki?
Figyelt kérdés
Már 3 éves korom óta van egy plüsskutyám, csak vele tudok elaludni(pedig van egy csomó plüssöm), osztálykirándulásokra, meg minden ottalvós dologra elviszem(volt, hogy már sírtam is azért, mert otthonhagytam), lefekvés előtt mindig odaviszem anyáénak jóéjtpuszira, és ha iszok akkor őt is mindig "megitatom". Lényegében(szerintem) úgy viselkedek vele, mint egy babával, a gügyögést leszámítva. Tudom, hogy nagyon hülye kérdés, kérlek ne kövezzetek meg, de mostanában elgondolkodtam azon, hogy talán a gyerekes viselkedésem(aminek az egyik példája ez) miatt nem volt még senkim. Nagyon hülyének néznétek a lányt, hogyha megtudnátok, hogy ezeket csinálja? Már én érzem magam kellemetlenül, de egyszerűn ilyen vagyok2018. júl. 16. 22:05
11/16 anonim válasza:
Az oké, hogy van egy plüssmacid, amit elviszel mindenhova, mert régóta meg van, nekem is pont 3 éves korom óta van egy plüssöm, amit elviszek helyekre, pedig fiú vagyok, mivel édesanyámtól kaptam, aki elhunyt. Az fura, hogy elviszed a szüleidhez pusziért és megitatod. Miért teszed ezeket?
12/16 anonim válasza:
Nekem nem lenne gond. :D Először biztos furán néznék, egyszer-kétszer vérszívásképp beszólnék miatta, de amúgy szerintem aranyos és egyáltalán nem zavarna. :) :D
13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) 11-nek:
Igazából nem tudom miért csinálom, talán megszokásként maradt meg kisebb koromból. Próbáltam már "leszokni" ezekről a dolgokról, de után a meg bűntudatom lett, hogyha nem csináltam😌
2018. júl. 17. 08:26
14/16 anonim válasza:
Az teljesen oké, hogy van plussod, amivel alszol, ez meg aranyos is, de az mar eleg rendellenes, hogy sírsz, ha nem aludhatsz vele. Ahogy az is, hogy joejtpuszit kell kapnia, es hogy megitatod. Na ez a része gyerekes. Nem mellesleg ijeszto is lenne nekem, ha ezt előttem megcsinalnad :D 16 eves vagy, ideje lenne elhagyni ezt a dolgot.
15/16 anonim válasza:
Szerintem menj el vizsgalatra, lehet autizmusod van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!