Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet ebből baj? Elvehetik tőlem?

Lehet ebből baj? Elvehetik tőlem?

Figyelt kérdés

A lányom most 3 hónapos, a montesszori módszerrel nevelem. Mindent próbálok betartani ami arra is irányul, hogy a babaszoba nem hagyományos. Nincs kiságy, csak matrac a földön, minden baba biztos, törés biztos tükör az ágy mellett, korosztálynak megfelelő játékok. Van Bébiőr, pelusra csipeszelheto légzés figyelő.

Volt nálunk a védőnő és hangot adott a nemtetszésének. Elvehetik tőlem a Módszer miatt?

2019. aug. 23. 21:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
43%
Nem veszik el ilyenért. De ettől még ordas baromság.
2019. aug. 23. 22:26
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

MÉG!! nem tud kijonni nelkuled 😂 😂. Amugy nem, nem veheti el. Nálunk is ilyen vagy hasonlo (volt) a szobája, viszonylag hamar feltalalta magat benne. Nálunk az agy kicsit maskeppen volt megoldva de kb mindig az volt a baja a vedononknek, hogy huzatot kap majd meg ilyesmi.

En nem felek, hogy ha maszkal ejjel, siman maszkal is. Altalaban tudja már mivel mi a hatar, amivel meg nem tudja azt nem is eri el. Sok előkészülettel, atgondolassal, ahogy a gyerek nyitja a vilagat ugy alakitom at szamara biztonsagosan felfedezhetove a tereket.

Egyebkent max hozzánk jon at szolni ejjel ha szomjas es megy is vissza aludni ha ivott. (a mienk 2 eves mar)

A vedono azt nezi inkább h van-e víz , aram, futes. Nincsenek e a babara artalmas hatasok. Ilyesmit. Azt h te milyen modszerrel neveled illetvd, hogy ennek milyen eszkozkeszlete van nem hinnem h hivatalosan megkerdojelezheto lenne a részéről, max szemelyes nemtetszeset fejezheti ki, de ennek semmi köze a hivatalos vedonoi munkajahoz.

2019. aug. 23. 22:30
 13/18 anonim ***** válasza:
87%
Azt hittem a Montessori módszer mást jelent,nem ilyen olyan tükröt meg légzésfigyelőt.
2019. aug. 24. 05:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt mi nem tudhatjuk ,csak védőnő de jobb ha vigyázol mert ha egyéb ilyen butaságot követsz el könyvel problémásnak .
2019. aug. 24. 07:05
 15/18 anonim ***** válasza:
53%
13 te tudod jól.
2019. aug. 24. 18:07
 16/18 anonim ***** válasza:
53%
Nem vehetik el, de egy igazi idióta lehetsz. Nem baj, majd rájössz, hogy bababiztos szoba nincs, ha nincs ott aki figyel a gyerekre és egyedül tud “garázdálkodni” a kicsi. A védőnőnek nem véletlen nem tetszik, remélem akadékoskodni fog nálatok ahol csak tud!
2019. aug. 26. 10:08
 17/18 anonim ***** válasza:
53%

16os. <3 te milyen peldas jellemu no lehetsz, tiszta jóindulat meg kedvesseg. Igazi főnyeremény vagy tutira. Amugy attól a szoba biztonságos, attol meg az anya sztem a szobában van ha jatszanak max nem kell. 3mp-knen mondani hogy ezt nem szabad azt nem szabad. De most ez abszolút fuggetlen a modszertol. Pl a dackorszak kezelesere is javasolt az hogy tudatosan ne hagyjunk elol olyan dolgokat a gyereknek ami hiszti targya lehet. Persze lehet a gyerekkel egész nap vitatkozni meg mondani, h ezt nem szabad, azt nem szabad, de ehelyett lehet úgy is nevelni hogy olyasminek adunk teret amit "szabad" es biztonsagos.

Én nem is ertem ezt a paraszt hozzáállasu kommentet de mindegy, biztosan jobb erzes tolt el tole 😊 a kerdezotol elnezest, mar valaszoltam korábban.

2019. aug. 26. 12:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Igazad van, ez az anonimitás nagy hátránya. Szemtől szemben is ez lenne a véleményem, persze nem így fogalmaztam volna meg.. de attól persze ez minősíti a válaszolót, engem is.
2019. aug. 26. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!